BLOG MARKETING DELAVNICA

Kupci iPhona 6 so lastniki tudi prejšnjih različic

Večja zaslona iPhona 6 in 6 Plus morda ne pritegneta navdušencev pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android, pritegneta pa svoje oboževalce, ki so se v Applove pametne telefone že zaljubili. Večina, ki se odloča za nakup novih modelov, ima v žepu iPhone 5.
Kupci iPhona 6 so lastniki tudi prejšnjih različic

85 odstotkov kupcev novega modela je v svojem žepu že imelo iPhone (Vir slike: Apple).

Raziskava Slice Inteligence, ki je potekala med 12. in 14. septembrom, torej v času predstavitve novih modelov iPhona, je združila podatke 5.703 kupcev. Njeni izsledki kažejo, da je kar 85 odstotkov kupcev v svojem žepu že imelo iPhone. Največ je med njimi tistih, ki so kupili iPhone 5 ali 5S. Prvih je 36 odstotkov, drugih pa malo več kot 30 odstotkov. Najmanj novih kupcev je tistih, ki so lani kupili iPhone 5C. Teh je manj kot 5 odstotkov.

Apple želi uporabnike OS Android

Apple nadvse upa, da bi k sebi privabil tudi čim več tistih, ki so do sedaj uporabljali pametne telefone, ki jih poganja OS Android. V ta namen je celo ponudil podporo pri premeščanju podatkov iz Androidov na iPhone. Podporna podstran, ki se nahaja na Applovi strani, zajema nasvete pri premeščanju slikovnega in video materiala, glasbe, aplkacij, koledarjev, stikov, elektronske pošte in drugo.

Preberite tudi: Kdaj lahko novi iPhone pričakujemo v Sloveniji.

Glede na napake, ki jih ima iOS (Apple je že postregel z nadgradnjo) in poročanju kupcev o pretiranem upogibanju iPhona 6, zaradi česar je naprava prejela vzdevek bend-gate, se zdi, da veliko vojno proizvajalcev pametnih telefonov, dobiva Samsung. To južnokorejsko podjetje tudi ob tokratni predstavitvi iPhona oboževalcem svoje znamke streže s hudomušnimi vsebinami, ki »poveličujejo« Samsungove naprave, iPhone pa prikazujejo skoraj kot telefon amaterske izdelave.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje