Last.fm ponuja brezplačno poslušanje glasbe

Glasbena družabna mreža, ki je v lasti CBS, ponuja možnost brezplačnega poslušanja glasbe.
Last.fm ponuja brezplačno poslušanje glasbe

Last.fm: glasbena revolucija.

V posel so vključene vse štiri največje glasbene založbe, poleg njih pa še 150.000 manjših založb in glasbenih izvajalcev, kar pomeni, da je na voljo izredno široka ponudba glasbe.

Storitev je zaenkrat omogočena v ZDA, Veliki Britaniji in Nemčiji. Za dogovor se je Last.fm trudil kar šest let, vendar brez uspeha. K uspehu je največ pripomogel prav nakup družbe s strani CBS, ki je ena največjih medijskih družb na svetu. Danes Last.fm ponuja največjo zbirko legalne brezplačne glasbe.

Založbe bodo dobile del zaslužka od predvajanja glasbe, ki ga bo Last.fm zaslužil z oglaševanjem. Glasbo lahko prek omenjene družabne mreže tudi kupite, in sicer v sodelovanju z Amazonom.

Last.fm ima sicer po zadnjih podatkih 15 milijonov aktivnih uporabnikov v več kot 200 državah sveta, družabna mreža pa je povsem posvečena glasbi.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje