Last.fm ponuja brezplačno poslušanje glasbe

Avtor — 24.01.2008
Glasbena družabna mreža, ki je v lasti CBS, ponuja možnost brezplačnega poslušanja glasbe.
Last.fm ponuja brezplačno poslušanje glasbe

Last.fm: glasbena revolucija.

V posel so vključene vse štiri največje glasbene založbe, poleg njih pa še 150.000 manjših založb in glasbenih izvajalcev, kar pomeni, da je na voljo izredno široka ponudba glasbe.

Storitev je zaenkrat omogočena v ZDA, Veliki Britaniji in Nemčiji. Za dogovor se je Last.fm trudil kar šest let, vendar brez uspeha. K uspehu je največ pripomogel prav nakup družbe s strani CBS, ki je ena največjih medijskih družb na svetu. Danes Last.fm ponuja največjo zbirko legalne brezplačne glasbe.

Založbe bodo dobile del zaslužka od predvajanja glasbe, ki ga bo Last.fm zaslužil z oglaševanjem. Glasbo lahko prek omenjene družabne mreže tudi kupite, in sicer v sodelovanju z Amazonom.

Last.fm ima sicer po zadnjih podatkih 15 milijonov aktivnih uporabnikov v več kot 200 državah sveta, družabna mreža pa je povsem posvečena glasbi.

Vir: Reuters

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje