Lastno podjetje? Zakaj pa ne! jutri v Kopru

Po dveh uspešnih dogodkih Lastno podjetje? Zakaj pa ne! v Mariboru in Ljubljani, se jutri podajamo še v Koper. Predavala bosta Simon Ražman iz E-manent in Lea Bevčič iz računovodskega servisa Krasula. Vabljeni, da se nam pridružite!
Lastno podjetje? Zakaj pa ne! jutri v Kopru

Turneja treh dogodkov se bo zaključila na obali.

Simon Ražman je svetovalec za strateški in digitalni marketing. Inovator in poznavalec zadnjih globalnih trendov, tehnologij in strategij na področju marketinške avtomatizacije ter večkanalne komunikacije s strankami, integrirane z internimi procesi. Zagovornik analitičnega marketinga kot centra  proaktivne rasti podjetja, blagovne znamke ter produkta, ki pripomore k izboljšavi servisa strankam, lojalnosti, konkurenčnosti ter posledično k dosegu ključnega cilja dviga prodaje.Simon bo predaval o naslednjih temah:

 • Začetek: kje iskati svojo poslovno priložnost?
 • Pregled dobrih praks iz tujine
 • Moja dejavnost: razvoj mobilne aplikacije ter marketinška inteligenca
 • Triki, nasveti, izkušnje mladega podjetnika

Sledilo bo predavanje Lee Bevčič o ustanovitvi podjetja:

 • Kako začeti?
 • S.p., d.o.o. ali katera druga oblika?
 • Kakšni so stroški?
 • Kakšne so obveznosti podjetnika?
 • DDV, davek od dobička oziroma dohodnina?
 • Kaj potrebujem ob odprtju podjetja?

Več o dogodku in prijave Lastno podjetje? Zakaj pa ne! (KP) >>

  Iskanje
  ↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

  Trendi digitalnega marketinga 2018

  02.02.2018 od 15:00 do 19:00
  Trendi digitalnega marketinga 2018

  Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
  Preberite več >>

  Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

  09.02.2018 od 9:00 do 17:00
  Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

  Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
  Preberite več >>

  MP delavnica: Facebook oglaševanje

  23.02.2018 od 9:00 do 16:00
  MP delavnica: Facebook oglaševanje

  Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
  Preberite več >>

  Vse za podjetje