LAUNCHub bo ponovno odprl vrata startupom

Pred kratkim je LAUNCHub, bolgarski sklad semenskega kapitala, ponovno odprl prijave za startupe, ki so v zgodnji fazi razvoja in iščejo semenski kapital. LAUNCHub je sicer letos že investiral v dva slovenska startupa: januarja v Modro Jagodo, pred nekaj dnevi pa še v Enolyse.
LAUNCHub bo ponovno odprl vrata startupom

LAUNCHub bo ponovno odprl vrata startupom (Vir slike: Freeimages.com)

Bolgarski LAUNCHub v svoje vrste vabi novo generacijo startupov iz jugovzhodne Evrope, ki so v zgodnji fazi razvoja in iščejo semenski kapital.

Po tem, ko sta se letos med zmagovalce že vpisali dve podjetji iz Slovenije, februarja Modra Jagoda (preberite več: Modra Jagoda pridobila investicijo bolgarskega sklada), pred nekaj dnevi pa še Enolyse (preberite več: Bolgarski sklad semenskega kapitala Launchub investiral v Enolyse), in se pridružili več kot 120 podjetnikom iz 41 startupov, sedaj LAUNCHub išče nove predane ekipe z dobrim razumevanjem tržišča in potrošniških navad v svoji panogi. 

Iščejo predvsem startupe, ki že imajo dokončan produkt, katerega so tudi že preizkusili na tržišču, v njih pa nameravajo vložiti do 200 tisoč evrov investicije v zameno za delež v podjetju. Zaželjene so predhodne izkušnje s podjetniškimi pospeševalniki ali poslovnimi partnerji, kljub temu pa imajo vse možnosti za uspeh tudi podjetja, ki tovrstnih izkušenj še nimajo. 

Rok za prijave je 9. junij 2014.

Izmed vseh prijavljenih, ki morajo svojo prijavo oddati do 9. junija, bo komisija izbrala nekaj startupov, za katere bodo menili, da imajo največji potencial za uspeh, ta pa bodo dobila priložnost, da se udeležijo t.i. podaljšanega vikenda, ki bo potekal v prvem tednu julija 2014. 

V tem času bodo startupi imeli priložnost, da od izkušenih mentorjev in podjetnikov pridobijo znanja in nasvete ter se pripravijo na zaključni del prireditve, kjer bodo morali svoj produkt s “pitchem” predstaviti pred investitorji.

Vir: LAUNCHub

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje