LAUNCHub bo ponovno odprl vrata startupom

Pred kratkim je LAUNCHub, bolgarski sklad semenskega kapitala, ponovno odprl prijave za startupe, ki so v zgodnji fazi razvoja in iščejo semenski kapital. LAUNCHub je sicer letos že investiral v dva slovenska startupa: januarja v Modro Jagodo, pred nekaj dnevi pa še v Enolyse.
LAUNCHub bo ponovno odprl vrata startupom

LAUNCHub bo ponovno odprl vrata startupom (Vir slike: Freeimages.com)

Bolgarski LAUNCHub v svoje vrste vabi novo generacijo startupov iz jugovzhodne Evrope, ki so v zgodnji fazi razvoja in iščejo semenski kapital.

Po tem, ko sta se letos med zmagovalce že vpisali dve podjetji iz Slovenije, februarja Modra Jagoda (preberite več: Modra Jagoda pridobila investicijo bolgarskega sklada), pred nekaj dnevi pa še Enolyse (preberite več: Bolgarski sklad semenskega kapitala Launchub investiral v Enolyse), in se pridružili več kot 120 podjetnikom iz 41 startupov, sedaj LAUNCHub išče nove predane ekipe z dobrim razumevanjem tržišča in potrošniških navad v svoji panogi. 

Iščejo predvsem startupe, ki že imajo dokončan produkt, katerega so tudi že preizkusili na tržišču, v njih pa nameravajo vložiti do 200 tisoč evrov investicije v zameno za delež v podjetju. Zaželjene so predhodne izkušnje s podjetniškimi pospeševalniki ali poslovnimi partnerji, kljub temu pa imajo vse možnosti za uspeh tudi podjetja, ki tovrstnih izkušenj še nimajo. 

Rok za prijave je 9. junij 2014.

Izmed vseh prijavljenih, ki morajo svojo prijavo oddati do 9. junija, bo komisija izbrala nekaj startupov, za katere bodo menili, da imajo največji potencial za uspeh, ta pa bodo dobila priložnost, da se udeležijo t.i. podaljšanega vikenda, ki bo potekal v prvem tednu julija 2014. 

V tem času bodo startupi imeli priložnost, da od izkušenih mentorjev in podjetnikov pridobijo znanja in nasvete ter se pripravijo na zaključni del prireditve, kjer bodo morali svoj produkt s “pitchem” predstaviti pred investitorji.

Vir: LAUNCHub

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje