LAUNCHub bo ponovno odprl vrata startupom

Pred kratkim je LAUNCHub, bolgarski sklad semenskega kapitala, ponovno odprl prijave za startupe, ki so v zgodnji fazi razvoja in iščejo semenski kapital. LAUNCHub je sicer letos že investiral v dva slovenska startupa: januarja v Modro Jagodo, pred nekaj dnevi pa še v Enolyse.
LAUNCHub bo ponovno odprl vrata startupom

LAUNCHub bo ponovno odprl vrata startupom (Vir slike: Freeimages.com)

Bolgarski LAUNCHub v svoje vrste vabi novo generacijo startupov iz jugovzhodne Evrope, ki so v zgodnji fazi razvoja in iščejo semenski kapital.

Po tem, ko sta se letos med zmagovalce že vpisali dve podjetji iz Slovenije, februarja Modra Jagoda (preberite več: Modra Jagoda pridobila investicijo bolgarskega sklada), pred nekaj dnevi pa še Enolyse (preberite več: Bolgarski sklad semenskega kapitala Launchub investiral v Enolyse), in se pridružili več kot 120 podjetnikom iz 41 startupov, sedaj LAUNCHub išče nove predane ekipe z dobrim razumevanjem tržišča in potrošniških navad v svoji panogi. 

Iščejo predvsem startupe, ki že imajo dokončan produkt, katerega so tudi že preizkusili na tržišču, v njih pa nameravajo vložiti do 200 tisoč evrov investicije v zameno za delež v podjetju. Zaželjene so predhodne izkušnje s podjetniškimi pospeševalniki ali poslovnimi partnerji, kljub temu pa imajo vse možnosti za uspeh tudi podjetja, ki tovrstnih izkušenj še nimajo. 

Rok za prijave je 9. junij 2014.

Izmed vseh prijavljenih, ki morajo svojo prijavo oddati do 9. junija, bo komisija izbrala nekaj startupov, za katere bodo menili, da imajo največji potencial za uspeh, ta pa bodo dobila priložnost, da se udeležijo t.i. podaljšanega vikenda, ki bo potekal v prvem tednu julija 2014. 

V tem času bodo startupi imeli priložnost, da od izkušenih mentorjev in podjetnikov pridobijo znanja in nasvete ter se pripravijo na zaključni del prireditve, kjer bodo morali svoj produkt s “pitchem” predstaviti pred investitorji.

Vir: LAUNCHub

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje