LAUNCHub išče nove startupe

Avtor — 25.08.2015

LAUNCHub, bolgarski podjetniški pospeševalnik, je objavil poziv za vključitev novih startupov v program pospeševalnika. Gre za sklad semenske podpore najbolj perspektivnih podjetniških idej s področja digitalnih tehnologij v južni in vzhodni Evropi v višini do 200 tisoč evrov.

LAUNCHub išče nove startupe

LAUNCHub išče nove startupe

LAUNCHub se trenutno osredotoča na startupe, ki delujejo na področju digitalnih tehnologij, s fokusom na področju bitcoinov, led tehnologije, tehnologije na zdravstvenem področju, orodja za razvoj, SaaS, oblačne infrastrukture, interneta stvari ipd..

Prijave so možne vse do 15. septembra 2015, vrhunec pa bo potekal v septembru na posebnem dogodku, ko bodo določeni startupi imeli priložnost pitchanja svojih idej in pridobitve semenske investicije. Uspešni startupi bodo imeli na voljo sredstva v višini do 200 tisoč evrov v zameno za delež v podjetju.

Prijavnico lahko izpolnite preko portala F6S, pri bolgarskem pospeševalniku pa svetujejo, da ob morebitni prijavi izpolnite prav vsa zastavljena vprašanja.

Vir: LAUNCHub

V Ljubljani smo se pogovarjali s Stanislavom Sirakovom, partnerjem v bolgarskem pospeševalniku LAUNCHub, ki je v zadnjem obdobju zagotovil semenski kapital štirim slovenskim startupom, ime petega je tik pred razkritjem javnosti, pogovarjajo pa se že s šestim. Več: Slovenski startup potrebuje investitorja v zgodnji fazi >>