V Ljubljani bo potekal LAUNCHub Meetup

Avtor — 18.03.2015
V četrtek, 19. marca, bo v Ljubljani bolgarski podjetniški pospeševalnik LAUNCHub v okviru iniciative Monday Office Hours izbiral startupe z največjim potencialom. Ti bodo prejeli povabilo na 9. podaljšani vikend, ki bo aprila letos potekal v Ljubljani.
V Ljubljani bo potekal LAUNCHub Meetup

LAUNCHub Meetup v Ljubljani (Vir slike: LAUNCHub Flickr)

Gre za enega izmed nizov dogodkov, na katerih LAUNCHub išče nove startupe, ki delujejo na področju digitalnih tehnologij in prihajajo s področja jugovzhodne Evrope. Iščejo predvsem podjetja z razvitim konceptom in ekipo ter so blizu prototipa, pripravljeni pa so jim ponuditi programe podpore ter mentorstvo, ki zagotavlja podjetnikom hitrejšo rast in razvoj njihovega poslovanja.

Z izbori startupov so pričeli 26. februarja v Bukarešti, sedaj pa se odvijajo po različnih mestih v Evropi. V četrtek se bo tako dogodek odvijal tudi v Ljubljani. Startupi, ki bodo izkazali največ potenciala, bodo prejeli povabilo na zaključni in odločilni  štiridnevni dogodek – 9. podaljšani vikend (“Long Weekend Event”). Podaljšani vikendi ponavadi potekajo v Sofiji, eden je že potekal v Zagrebu, tokrat pa bo potekal v Ljubljani.

Na podaljšanem vikendu bodo izbrana podjetja dobila priložnost, da od izkušenih mentorjev in podjetnikov pridobijo znanja in nasvete ter se pripravijo na zadnji del prireditve, kjer bodo morali svoj produkt s “pitchem” predstaviti pred investitorji. V kolikor se bodo odrezala dobro, bodo lahko postala del družine LAUNCHub in se tako pridružila nekaterim slovenskim startupom, ki so že prejela njihovo investicijo (Kinestica, Cashila, Mediately oz. Modra jagoda, Enolyse).

Na četrtkovem dogodku boste imeli možnost izvedeti več o priložnostih, ki jih Microsoft ponuja ustanoviteljem podjetij. Prav tako boste lahko spoznali Stanilava Sirakova, partnerja v LAUNCHubu, ki ima več kot deset let izkušenj v finančni industriji, z vodenji projektov in postavljanju novih poslov. Med drugim boste na dogodku od njega izvedeli tudi več informacij o zaključnem podaljšanem vikendu. V zadnjem obdobju je Stanislav Sirakov zagotovil kapital kar nekaj slovenskim startupom, z njim pa smo v Zavodu mladi podjetnik opravili tudi intervju.

Dogodek se bo odvil 19. marca v Hekovniku (Ljubljana, Tobačna ulica 5), trajal pa bo od 18:30 do 20:00.   

Več informacij o dogodku…

Oznake: , , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>