LAUNCHub v Ljubljani išče perspektivne startupe

LAUNCHub, bolgarski podjetniški pospeševalnik, je objavil poziv za vključitev novih startupov v program pospeševalnika. Gre za sklad semenske podpore najbolj perspektivnih podjetniških idej s področja digitalnih tehnologij v južni in vzhodni Evropi v višini do 200 tisoč evrov.

Iniciativa Start:up Slovenija bo v sodelovanju z LAUNCHub 25. februarja 2014 organizirala dogodek na katerem bodo sodelovali strokovnjaki ekipe LAUNCHub.

Ne zamudite enkratne priložnosti, da spoznate pospeševalnik ter ekipo, ki bo delila znanja in izkušnje o gradnji start-up podjetji, vam predstavila podrobnosti poziva za vključitev v LAUNCHub pospeševalnik ter kako pripraviti uspešno prijavo. 

Sklad izvaja programe podpore startup podjetjem, mentorstvo, ki zagotavlja podjetnikom hitrejšo rast in razvoj njihovega poslovanja. Iščejo predvsem podjetja, ki so že razvila svoj koncept, ekipo in so blizu prototipa. Od julija 2013 je LAUNCHub investiral v 26 podjetij iz 5 držav v regiji!

KDAJ: torek, 25. februar 2014 ob 11.00 

KJE: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19, stavba B, konferenčna soba

Predstavitev govornikov

Stanislav Sirakov – Finančni ekspert, podjetnik, upravlja sklad tveganega kapitala. Sirakov ima več kot 10 let izkušenj v finančnem sektorju, upravljanju projektov in gradnjo start up podjetij, danes pa je partner v LAUNCHub pospeševalniku.

Todor Breshkov – ima izkušnje iz področja poslovnega upravljanja, financ, poslovnega razvoja, VC in podjetništva. Breshkov je ustanovitelj in predsednik upravnega odbora enega največjih bolgarskih nepremičninskih skladov. Bil je član nadzornega sveta in član revizijske komisije prve investicijske banke EUR 3 milijarde EUR v sredstvih.

Blaž Triglav – soustanovitelj družbe Modra Jagoda d.o.o. V podjetju skrbi tako za poslovni del kot razvoj mobilnih aplikacij. Zanimajo ga nove tehnologije ter razvoj poslov in ohranjanje pozitivne energije v teamu.

Vir: Go:Global

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje