LAUNCHub v Ljubljani išče perspektivne startupe

Avtor — 21.02.2014
LAUNCHub, bolgarski podjetniški pospeševalnik, je objavil poziv za vključitev novih startupov v program pospeševalnika. Gre za sklad semenske podpore najbolj perspektivnih podjetniških idej s področja digitalnih tehnologij v južni in vzhodni Evropi v višini do 200 tisoč evrov.

Iniciativa Start:up Slovenija bo v sodelovanju z LAUNCHub 25. februarja 2014 organizirala dogodek na katerem bodo sodelovali strokovnjaki ekipe LAUNCHub.

Ne zamudite enkratne priložnosti, da spoznate pospeševalnik ter ekipo, ki bo delila znanja in izkušnje o gradnji start-up podjetji, vam predstavila podrobnosti poziva za vključitev v LAUNCHub pospeševalnik ter kako pripraviti uspešno prijavo. 

Sklad izvaja programe podpore startup podjetjem, mentorstvo, ki zagotavlja podjetnikom hitrejšo rast in razvoj njihovega poslovanja. Iščejo predvsem podjetja, ki so že razvila svoj koncept, ekipo in so blizu prototipa. Od julija 2013 je LAUNCHub investiral v 26 podjetij iz 5 držav v regiji!

KDAJ: torek, 25. februar 2014 ob 11.00 

KJE: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19, stavba B, konferenčna soba

Predstavitev govornikov

Stanislav Sirakov – Finančni ekspert, podjetnik, upravlja sklad tveganega kapitala. Sirakov ima več kot 10 let izkušenj v finančnem sektorju, upravljanju projektov in gradnjo start up podjetij, danes pa je partner v LAUNCHub pospeševalniku.

Todor Breshkov – ima izkušnje iz področja poslovnega upravljanja, financ, poslovnega razvoja, VC in podjetništva. Breshkov je ustanovitelj in predsednik upravnega odbora enega največjih bolgarskih nepremičninskih skladov. Bil je član nadzornega sveta in član revizijske komisije prve investicijske banke EUR 3 milijarde EUR v sredstvih.

Blaž Triglav – soustanovitelj družbe Modra Jagoda d.o.o. V podjetju skrbi tako za poslovni del kot razvoj mobilnih aplikacij. Zanimajo ga nove tehnologije ter razvoj poslov in ohranjanje pozitivne energije v teamu.

Vir: Go:Global

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial.

Preberite več >>
Vse za podjetje