LAUNCHub vabi v svoje vrste slovenske podjetnike

Avtor — 25.02.2015
Bolgarski podjetniški pospeševalnik LAUNCHub je pravkar naznanil pričetek zbiranja novih startupov s področja digitalnih tehnologij, ki bodo prejela povabilo na 9. podaljšani vikend. Ta bo aprila letos potekal v Ljubljani.
LAUNCHub vabi v svoje vrste slovenske podjetnike

LAUNCHub vabi v svoje vrste slovenske podjetnike (Vir slike: Flickr LAUNCHub)

Bolgarski podjetniški pospeševalnik LAUNCHub v okviru iniciative Monday Office Hours organizira iskanje novih startupov, ki delujejo na področju digitalnih tehnologij in prihajajo s področja jugovzhodne Evrope. Iščejo predvsem podjetja, ki so že razvila svoj koncept in ekipo ter so blizu prototipa, pripravljeni pa so jim ponuditi programe podpore ter mentorstvo, ki zagotavlja podjetnikom hitrejšo rast in razvoj njihovega poslovanja.

Prijave so možne med 23. februarjem in 23. marcem 2015. Izbiranje startupov bo potekalo na različnih lokacijah po Evropi, začenši z Bukarešto (Romunija), kjer bo izbor na sporedu 26. februarja 2015. Startupi, ki bodo izkazali največ potenciala, bodo prejeli povabilo na zaključni in odločilni dogodek – 9. podaljšani vikend (Long Weekend Event“) – ki bo aprila letos potekal v Ljubljani

LAUNCHub: Slovenski startup potrebuje investitorja v zgodnji fazi >>

Na zaključnem štiridnevnem dogodku bodo izbrana podjetja dobila priložnost, da od izkušenih mentorjev in podjetnikov pridobijo znanja in nasvete ter se pripravijo na zadnji del prireditve, kjer bodo morali svoj produkt s “pitchem” predstaviti pred investitorji. V kolikor se bodo odrezala dobro, bodo lahko postala del družine LAUNCHub in se tako pridružila nekaterim slovenskim startupom, ki so že prejela njihovo investicijo (Kinestica, Cashila, Mediately oz. Modra jagodaEnolyse).

Več informacij in prijava: LAUNCHub >>


Oznake: , ,