BLOG MARKETING DELAVNICA

Le še do 20. marca se lahko prijavite na Start:up Slovenija 2015

Rok za prijavo na predselekcijo tekmovanja Start:up Slovenija 2015 in razpis P2 se izteče v petek, 20. marca 2015. Takrat se iztečejo tudi roki za pred-selekcijske postopke razpisov Slovenskega podjetniškega sklada SK75 in SK200.
Le še do 20. marca se lahko prijavite na Start:up Slovenija 2015

Prejemnik investicije SK200 o pomenu oz. porabi sredstev (Vir slike: Startup.si)

Vsi inovativni startupi, ki želijo pridobiti financiranje Slovenskega podjetniškega sklada prek produktov P2, SK75 in SK200, morajo svoje vloge v postopke pred-selekcije prek enotnega centralnega prijavnega sistema oddati najpozneje do petka, 20. marca 2015, do 23:59 ure.

Vsak izmed produktov P2, SK75 in SK200 je namenjen za različne faze rasti in razvoja podjetja. Glede na to, da podjetje ne more biti istočasno v več fazah razvoja, je možna prijava na enega izmed produktov. Ko podjetje doseže nov mejnik v fazi razvoja, se prijavi na naslednji produkt. Tako se npr. najprej prijavi na P2, v naslednjem odpiranju na SK75 in kasneje na SK200.

Produkt P2 je namenjen podjetjem, ki so v fazi iskanja rešitve za identificiran problem na trgu. To pomeni, da imate poslovno idejo, subvencija pa je namenjena razvoju prototipa oziroma minimalno sprejemljivega produkta oziroma testiranju trga. Podjetje v tej fazi potrebuje identificiran problem, poslovno idejo in podjetniško ekipo.

Produkt SK75 je namenjen podjetjem, ki so s testiranjem na trgu že potrdili obstoj problema s prototipom ali minimalno sprejemljivim produktom (MVP) in potrebujejo investicijska sredstva za razvoj produkta in nadaljnje testiranje funkcionalnosti. Podjetje v tej fazi potrebuje potrjen obstoj poslovnega problema, ustrezno rešitev, prototip ali MVP, prve testne stranke, plan razvoja produkta in podjetniško ekipo. Produkt je primeren predvsem za podjetja, ki imajo potencial hitre rasti in nameravajo pridobiti novo rundo investicije od skladov tveganega kapitala v višini 200.000 EUR in več (najbolj ugodno vrednotenje na podlagi konvertibilnega posojila).

Rok za prijavo je petek, 20. marec 2015, do 23:59 ure.

Produkt SK200 je namenjen podjetjem, ki že imajo dokončan izdelek, ki ga prodajajo na trgu, imajo prisotnost ali zanimanje zasebnega investitorja, podjetja pa se pripravlja na vstop na globalne trge ter pridobitev večje investicijske runde s strani skladov tveganega kapitala. Podjetje potrebuje v tej fazi dokončan produkt, prve stranke, ki plačujejo za uporabo produkta, zasebnega investitorja (najmanj 40.000 EUR) in podjetniško ekipo, prav tako pa podjetje vstopa na mednarodne trge.

Glavni ocenjevalni kriteriji v postopkih pred-selekcije:

 1. Ocena potenciala in kompetentnosti ekipe.
 2. Razumevanje problema.
 3. Rešitev, edinstvena ponujena vrednost, neulovljiva prednost.
 4. Segment kupcev in kanali.
 5. Toki prihodkovstroški in ključni kazalniki.
 6. Osebna predstavitev

Dodatna opozorila:

 1. Bodite kratki, jedrnati in konkretni.
 2. Upoštevajte ocenjevalne kriterije.
 3. Bodite pozorni na pravočasno registracijo v centralni prijavni sistem in oddajo prijave. 
 4. Za nastop na demo dnevu pripravite res odlično prezentacijo. Pomagali vam jo bomo izpiliti na start-up šoli oz. delovnem vikendu ali v programu priprave na investicijo.
 5. Temeljito poglejte in upoštevajte formalne pogoje razpisov P2, SK75, SK200. Vsi razpisi so objavljeni na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada. 

Več informacij: Startup.si >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje