LegalForce, spletni trg za patente

Avtor — 07.03.2007
Imate idejo, ki jo želite patentirati? Morda pa želite kupiti patent ali ga prodati? Zagotovo prava stran za vas.
LegalForce, spletni trg za patente

Iskalnik patentov

LegalForce je predstavil zanimivo stran na kateri lahko investitorji in podjetniki pregledajo kateri patenti že obstajajo, jih kupijo ali prodajo.

Z iskalnikom lahko najdete patente, kontaktne informacije, odvetnike (v ZDA in nekatere po svetu), ki so povezani z določenim patentom. Prav tako bodo na voljo informacije o izumiteljih in lastnikih patentiranih idej.

Podobne strani že obstajajo, vendar ima vsaka drugačen pristop. Te so PatentCaffe, Yet2, Ocean Tomo, Dean´s List in Google Patents.

Vir: VentureBeat

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial.

Preberite več >>
Vse za podjetje