Letošnji Žur z razlogom bo namenjen zaposlovanju mladih

Avtor — 09.08.2014
Tudi letos bo na zadnjo avgustovsko soboto v ljubljanskem parku Tivoli - na 13. Žuru z razlogom - nastopil Umek. Dobrodelna sredstva, zbrana na ta dan, bodo namenjena pomoči mladim pri iskanju dela in povečevanju njihove zaposljivosti.
Letošnji Žur z razlogom bo namenjen zaposlovanju mladih

Letošnji Žur z razlogom bo namenjen zaposlovanju mladih (Vir slike: ORTO)

Enega največjih dobrodelnih dogodkov za mlade pri nas, Žur z razlogom, bo že devetič zapored podprl didžej Umek. Udeležence bo pozval k dobrodelnosti in odgovornosti, saj poslanstvo Žura z razlogom tudi letos ostaja enako: spodbujati mlade k dobrodelnosti.  

Od leta 2004, ko je v centru Ljubljane potekal prvi tovrstni žur, pa do danes, je več kot 173 tisoč mladih skupaj s Si.mobilom in partnerji na dvanajstih dogodkih zbralo že več kot 261 tisoč evrov. Sredstva, zbrana na Žurih z razlogom, so bila vselej namenjena Zaposlitvenim klubom za mlade, skozi katere ti aktivno pridobivajo nove veščine za načrtovanje karierne poti in učinkovito iskanje zaposlitve. Tako bo tudi letos.

Kot je pojasnila Eva Aljančič, direktorica prodaje in marketinga v Si.mobilu, so se za organizacijo takšnega dogodka odločili prav zaradi pereče tematike nezaposljivosti mladih. Želijo jim pomagati do prve zaposlitve, olajšati težaven prehod od izobraževanja do prvega delovnega mesta in jim dati več priložnosti, da stopijo v stik s potencialnimi delodajalci.

“Zato bomo letošnjo donacijo Žura z razlogom namenili zaposlitvenim klubom, ki mladim pomagajo in jim povečujejo možnost zaposljivosti,« je Aljančičeva pojasnila namen letošnjega zbiranja sredstev. Do sedaj je v okviru zaposlitvenih klubov, katere izvaja zavod Nefiks, delo dobilo že 45 mladih, kar je odličen rezultat.

Spektakel elektronskih ritmov se bo začel na zadnjo soboto v mesecu, 30. avgusta 2014, ob 16. uri v ljubljanskem parku Tivoli.

Oznake: , , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>