Oblikovanje logotipa za mala podjetja v treh korakih

Za mala podjetja, nove projekte ali ideje ni potrebno, da porabite več sto ali celo tisoč evrov za oblikovanje logotipa. Z nekaj razmisleka in s parimi idejami lahko dobite odličen logotip že za manj kot 100 EUR.
Oblikovanje logotipa za mala podjetja v treh korakih

Dobro razmislite, katere barve vam ustrezajo, kakšno ikono bi želeli, kako se želite predstaviti svojim potencialnim strankam, kakšni logotipi so vam všeč (minimalistični, 3D, enobarvni ipd.) …

Spodaj je primer za novo storitev MojLogotip.si, ki omogoča ravno tako oblikovanje logotipa.

Za osnovno idejo smo opisali dejavnost in predlagali ikone v obliki čopiča, palete, računalnika ali česa podobnega, kar bi se navezovalo na grafično oblikovanje. Barve smo povzeli po že izdelani spletni strani. Želimo si barvit, a sodoben in profesionalen logotip.

Osnutek 1

Na prvi pogled nam ni bil noben koncept pretirano všeč. Največ potenciala je kazal koncept 3, tako da smo samo zaprosili za drugačno pisavo (font) in bolj barvito oranžno barvo.

Osnutek 2

Zaradi slabih navodil smo prejeli še prenovljen koncept 2. Nauk: bodite natančni pri navodilih. Sicer smo bili najbolj zadovoljni s pisavo v konceptu 3. Nadalje smo predlagali odebelitev pisave ter “vgradnjo” kockaste ikone v napis.

Osnutek 3

Koncept 4 je že izredno blizu temu, kar si želimo. Predlagali smo rotiranje “Moj” na vertikalo ter oblikovanje prvega O-ja.

Osnutek 4

S konceptom 1 smo zadovoljni. Po kasnejšem razmisleku bi sicer lahko še malce spremenili “Moj”, vendar smo na splošno zelo zadovoljni.

Od prvega osnutka do končne verzije

To je odličen primer, kako lahko iz povprečnih osnutkov pridemo do modernega in estetskega logotipa.

6 konceptov, neomejeno število revizij za 99 EUR

Oblikovanje logotipa na MojLogotip.si stane le 99 EUR. V največ treh dneh boste prejeli 6 različnih konceptov, neomejeno število revizij ter garancijo na zadovoljstvo – v primeru, da tudi po mnogih revizijah ne boste zadovoljni z logotipom, vam v celoti vrnemo vaš denar.

Obišči MojLogotip.si

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje