Oblikovanje logotipa za mala podjetja v treh korakih

Za mala podjetja, nove projekte ali ideje ni potrebno, da porabite več sto ali celo tisoč evrov za oblikovanje logotipa. Z nekaj razmisleka in s parimi idejami lahko dobite odličen logotip že za manj kot 100 EUR.
Oblikovanje logotipa za mala podjetja v treh korakih

Dobro razmislite, katere barve vam ustrezajo, kakšno ikono bi želeli, kako se želite predstaviti svojim potencialnim strankam, kakšni logotipi so vam všeč (minimalistični, 3D, enobarvni ipd.) …

Spodaj je primer za novo storitev MojLogotip.si, ki omogoča ravno tako oblikovanje logotipa.

Za osnovno idejo smo opisali dejavnost in predlagali ikone v obliki čopiča, palete, računalnika ali česa podobnega, kar bi se navezovalo na grafično oblikovanje. Barve smo povzeli po že izdelani spletni strani. Želimo si barvit, a sodoben in profesionalen logotip.

Osnutek 1

Na prvi pogled nam ni bil noben koncept pretirano všeč. Največ potenciala je kazal koncept 3, tako da smo samo zaprosili za drugačno pisavo (font) in bolj barvito oranžno barvo.

Osnutek 2

Zaradi slabih navodil smo prejeli še prenovljen koncept 2. Nauk: bodite natančni pri navodilih. Sicer smo bili najbolj zadovoljni s pisavo v konceptu 3. Nadalje smo predlagali odebelitev pisave ter “vgradnjo” kockaste ikone v napis.

Osnutek 3

Koncept 4 je že izredno blizu temu, kar si želimo. Predlagali smo rotiranje “Moj” na vertikalo ter oblikovanje prvega O-ja.

Osnutek 4

S konceptom 1 smo zadovoljni. Po kasnejšem razmisleku bi sicer lahko še malce spremenili “Moj”, vendar smo na splošno zelo zadovoljni.

Od prvega osnutka do končne verzije

To je odličen primer, kako lahko iz povprečnih osnutkov pridemo do modernega in estetskega logotipa.

6 konceptov, neomejeno število revizij za 99 EUR

Oblikovanje logotipa na MojLogotip.si stane le 99 EUR. V največ treh dneh boste prejeli 6 različnih konceptov, neomejeno število revizij ter garancijo na zadovoljstvo – v primeru, da tudi po mnogih revizijah ne boste zadovoljni z logotipom, vam v celoti vrnemo vaš denar.

Obišči MojLogotip.si

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje