Lunascape: trije spletni brskalniki v enem

Nov spletni brskalnik prihaja iz Japonske in ponuja možnost izbire prikazovalnih gonilnikov, ki stojijo za največjimi spletnimi brskalniki; Firefoxov Gecko, Internet Explorerjev Trident in WebKit, ki ga uporabljata Safari in Chrome.
Lunascape: trije spletni brskalniki v enem

Za optimalno uporabniško izkušnjo.

Znano je, da uporabniki največkrat uporabljajo različne spletne brskalnike, ker se pri pregledovanju strani pogosto pojavljajo težave s prikazovanjem vsebine. Prav zato je Lunascape 5 zelo dobrodošel, saj s pomočjo njega lahko uporabljamo različne prikazovalne gonilnike različnih spletnih brskalnikov in si tako optimiziramo našo uporabniško izkušnjo. Uporabnik lahko menjava brskalnike z desnim klikom na zavihke ali s temu namenjenim gumbom. V kolikor smo ugotovili, kateri brskalnik je najboljši za prikazovanje vsebine neke strani, lahko s pomočjo drsnega seznama na Lunascapu namestimo prikazovanje samo s tem brskalnikom za vse prihodnje obiske strani.

Brskalnik Lunascape 5 je na voljo brezplačno, v angleškem jeziku, japonska različica je na voljo že od leta 2001. Kompatibilen pa je samo z Windowsi in trenutna alfa verzija brskalnika ne podpira Firefoxovih dodatkov. Sicer pa vodilni pri podjetju napovedujejo tudi izid beta verzije.

Novi brskalnik je vsakor zanimiv za uporabo, saj omogoča tudi celo vrsto dodatnih storitev, zagotovo pa je, da zaenkrat še ni najhitrejši spletni brskalnik, kot to trdijo na sedežu podjetja. Lunascape Corp. je podjetje, ki se ukvarja s programsko opremo in ima sedež v Tokiu. Od leta 2004 so zabležili 10 milijonov prenosov. Podjetje ima v prihodnosti cilj zavzeti 5 odstotkov tržnega deleža zelo donosnega trga spletnega brskanja. 

Vir: Techcrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje