Lunascape: trije spletni brskalniki v enem

Nov spletni brskalnik prihaja iz Japonske in ponuja možnost izbire prikazovalnih gonilnikov, ki stojijo za največjimi spletnimi brskalniki; Firefoxov Gecko, Internet Explorerjev Trident in WebKit, ki ga uporabljata Safari in Chrome.
Lunascape: trije spletni brskalniki v enem

Za optimalno uporabniško izkušnjo.

Znano je, da uporabniki največkrat uporabljajo različne spletne brskalnike, ker se pri pregledovanju strani pogosto pojavljajo težave s prikazovanjem vsebine. Prav zato je Lunascape 5 zelo dobrodošel, saj s pomočjo njega lahko uporabljamo različne prikazovalne gonilnike različnih spletnih brskalnikov in si tako optimiziramo našo uporabniško izkušnjo. Uporabnik lahko menjava brskalnike z desnim klikom na zavihke ali s temu namenjenim gumbom. V kolikor smo ugotovili, kateri brskalnik je najboljši za prikazovanje vsebine neke strani, lahko s pomočjo drsnega seznama na Lunascapu namestimo prikazovanje samo s tem brskalnikom za vse prihodnje obiske strani.

Brskalnik Lunascape 5 je na voljo brezplačno, v angleškem jeziku, japonska različica je na voljo že od leta 2001. Kompatibilen pa je samo z Windowsi in trenutna alfa verzija brskalnika ne podpira Firefoxovih dodatkov. Sicer pa vodilni pri podjetju napovedujejo tudi izid beta verzije.

Novi brskalnik je vsakor zanimiv za uporabo, saj omogoča tudi celo vrsto dodatnih storitev, zagotovo pa je, da zaenkrat še ni najhitrejši spletni brskalnik, kot to trdijo na sedežu podjetja. Lunascape Corp. je podjetje, ki se ukvarja s programsko opremo in ima sedež v Tokiu. Od leta 2004 so zabležili 10 milijonov prenosov. Podjetje ima v prihodnosti cilj zavzeti 5 odstotkov tržnega deleža zelo donosnega trga spletnega brskanja. 

Vir: Techcrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje