Lunascape: trije spletni brskalniki v enem

Nov spletni brskalnik prihaja iz Japonske in ponuja možnost izbire prikazovalnih gonilnikov, ki stojijo za največjimi spletnimi brskalniki; Firefoxov Gecko, Internet Explorerjev Trident in WebKit, ki ga uporabljata Safari in Chrome.
Lunascape: trije spletni brskalniki v enem

Za optimalno uporabniško izkušnjo.

Znano je, da uporabniki največkrat uporabljajo različne spletne brskalnike, ker se pri pregledovanju strani pogosto pojavljajo težave s prikazovanjem vsebine. Prav zato je Lunascape 5 zelo dobrodošel, saj s pomočjo njega lahko uporabljamo različne prikazovalne gonilnike različnih spletnih brskalnikov in si tako optimiziramo našo uporabniško izkušnjo. Uporabnik lahko menjava brskalnike z desnim klikom na zavihke ali s temu namenjenim gumbom. V kolikor smo ugotovili, kateri brskalnik je najboljši za prikazovanje vsebine neke strani, lahko s pomočjo drsnega seznama na Lunascapu namestimo prikazovanje samo s tem brskalnikom za vse prihodnje obiske strani.

Brskalnik Lunascape 5 je na voljo brezplačno, v angleškem jeziku, japonska različica je na voljo že od leta 2001. Kompatibilen pa je samo z Windowsi in trenutna alfa verzija brskalnika ne podpira Firefoxovih dodatkov. Sicer pa vodilni pri podjetju napovedujejo tudi izid beta verzije.

Novi brskalnik je vsakor zanimiv za uporabo, saj omogoča tudi celo vrsto dodatnih storitev, zagotovo pa je, da zaenkrat še ni najhitrejši spletni brskalnik, kot to trdijo na sedežu podjetja. Lunascape Corp. je podjetje, ki se ukvarja s programsko opremo in ima sedež v Tokiu. Od leta 2004 so zabležili 10 milijonov prenosov. Podjetje ima v prihodnosti cilj zavzeti 5 odstotkov tržnega deleža zelo donosnega trga spletnega brskanja. 

Vir: Techcrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje