Majhna podjetja menijo, da se gospodarstvo v ZDA izboljšuje

Mnoga izmed majhnih ameriških podjetij so optimistična o napredku in menijo, da se bodo razmere v gospodarstvu izboljšale v roku treh do šestih mesecev.
Majhna podjetja menijo, da se gospodarstvo v ZDA izboljšuje

Bodo razmere v gospodarstvu končno stopile na prave tirnice (slika: dragonartz.files.wordpress.com)?

Izsledki ankete, ki so jo izvedli pri Chase Card Services, kažejo, da si kar 80 odstotkov vprašanih majhnih podjetij prizadeva za zmerno ali agresivno strategijo razvoja, kar pomeni razširjanje na nova tržišča in povečevanje dohodkov s strani obstoječih potrošnikov. 

Vprašanih je bilo 168 direktorjev podjetij, ki so se znašla na seznamu najhitreje rastočih podjetij med desetim in štirinajstim septembrom letošnjega leta. Le pet odstotkov jih je odgovorilo, da se ne nagibajo h agresivnim strategijam. Kar tri četrtine jih verjame, da si bo gospodarstvo v ZDA v naslednjih treh do šestih mesecih opomoglo. V Združenih državah Amerike sicer deluje kar okrog 27 milijonov podjetij, katera so odgovorna za kar 40 milijonov služb.

Pri Chase Card Services so kontaktirali tretjino od 5.000 podjetij s seznama, odzvalo pa se jih je le okoli 10 odstotkov. Podjetja so se na seznam uvrstila, če je njihov dohodek v letu 2005 znašal vsaj 200.000 dolarjev, v letu 2008 pa vsaj dva milijona dolarjev.

 

Vir: Yahoo News

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje