Majhna podjetja menijo, da se gospodarstvo v ZDA izboljšuje

Mnoga izmed majhnih ameriških podjetij so optimistična o napredku in menijo, da se bodo razmere v gospodarstvu izboljšale v roku treh do šestih mesecev.
Majhna podjetja menijo, da se gospodarstvo v ZDA izboljšuje

Bodo razmere v gospodarstvu končno stopile na prave tirnice (slika: dragonartz.files.wordpress.com)?

Izsledki ankete, ki so jo izvedli pri Chase Card Services, kažejo, da si kar 80 odstotkov vprašanih majhnih podjetij prizadeva za zmerno ali agresivno strategijo razvoja, kar pomeni razširjanje na nova tržišča in povečevanje dohodkov s strani obstoječih potrošnikov. 

Vprašanih je bilo 168 direktorjev podjetij, ki so se znašla na seznamu najhitreje rastočih podjetij med desetim in štirinajstim septembrom letošnjega leta. Le pet odstotkov jih je odgovorilo, da se ne nagibajo h agresivnim strategijam. Kar tri četrtine jih verjame, da si bo gospodarstvo v ZDA v naslednjih treh do šestih mesecih opomoglo. V Združenih državah Amerike sicer deluje kar okrog 27 milijonov podjetij, katera so odgovorna za kar 40 milijonov služb.

Pri Chase Card Services so kontaktirali tretjino od 5.000 podjetij s seznama, odzvalo pa se jih je le okoli 10 odstotkov. Podjetja so se na seznam uvrstila, če je njihov dohodek v letu 2005 znašal vsaj 200.000 dolarjev, v letu 2008 pa vsaj dva milijona dolarjev.

 

Vir: Yahoo News

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje