Bosta lastnici trgovine z zdravo prehrano zmagali na izboru Mladi podjetnik leta?

Avtor — 16.06.2014
Predstavljamo Malinco, prvo finalistko za zveneči naziv Mladi podjetnik leta 2014, izbor katerega se bo odvijal v četrtek, 19. junija. Za trgovino z zdravo prehrano, ki je pred nekaj meseci poleg spletne dobila še fizično obliko, stojita mladi in perspektivni Nastja Kramer in Andreja Stopar.
Bosta lastnici trgovine z zdravo prehrano zmagali na izboru Mladi podjetnik leta?

Od leve proti desni: Nastja Kramer in Andreja Stopar. (Vir slike: osebni arhiv)

Obe sta strastni navdušenki nad spletnim marketingom in zdravim načinom življenja. Kljub kopreni recesije, ki počiva na trgu, sta se pred slabim letom odločili odpreti spletno trgovino Malinca. Še čisto svež pa je spomin na odprtje fizične trgovine v Velenju.

Kaj trgovina kupcem nudi?

V Malinci je mogoče izbirati med širokim spektrom odličnih izdelkov, polnih vitaminov, mineralov, antioksidantov in drugih sestavin, več vrstami sveže mlete moke, olji, semeni, izdelki iz konoplje in kokosa, lahko pa se odločite tudi za katerega izmed izdelkov iz naravne kozmetike. Precej izdelkov je slovenskih korenin, velika večina pa je označena tudi z bio in eko certifikati ter certifikati koncepta pravične trgovine.

Bosta Nastja in Andreja postali Mladi podjetnici leta 2014? Na dogodku Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! bosta morali s svojim nastopom prepričati komisijo. Oglejte si ga tudi vi!

Vizije: razširitev po Sloveniji in uveljavitev na Hrvaškem

Malinca uradno posluje od junija 2013. »V teh 13 mesecih so se spremembe dogajale na dnevni ravni. V zadnjih dveh mesecih bi izpostavila štiri večje spremembe – odprli smo prvo fizično trgovino Malinca v Velenju, vstopili na Hrvaški trg z www.malinca.hr in začeli sodelovanje z Bosch Slovenija – enim izmed največjih proizvajalcev hišnih aparatov na svetu. Na novo smo postavili celotno spletno trgovino www.malinca.si, ki je še bolj prijazna uporabnikom, hkrati pa veliko bolj avtomatizirana kot je prejšnja,« pojasnjuje Nastja Kramer.

Vizij in načrtov imata mladi podjetnici veliko. V letošnjem letu je v planu večja razširitev po Sloveniji in uveljavitev na Hrvaškem, v naslednjem letu pa osvojitev ene izmed vzhodnih držav. »Razmišljamo tudi o novih projektih in sodelovanjih, kjer bi se razširili še na druga področja zdravega življenja. Prav tako pripravljamo veleprodajni načrt za širitev blagovne znamke Malinca v ostale fizične in spletne trgovine z zdravo prehrano,« razlaga Kramerjeva.

In velika vse-prežemajoča vizija? »Postati vodilno podjetje v Sloveniji na področju prodaje zdrave prehrane. Izobraževanje in osveščanje ljudi o zdravem načinu življenja preko zdrave prehrane, zdravih receptov, športa, ekologije in hkrati izpolnjevanje želja naših strank,« še izvemo

Prisluhnite podjetnikovim nastopom!

V četrtek, 19. junija boste lahko priča nastopom vseh štirih finalistov izbora Mladi podjetnik leta 2014, ki bodo imeli še zadnjo priložnost, da prepričajo člane komisije. Preostali finalisti so še:

Oznake: , , , , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje