Malinca v širjenju na hrvaški, češki in slovaški trg!

Spletna trgovina Malinca, ki ponuja veliko odličnih izdelkov, polnih vitaminov, mineralov in antioksidantov, je trenutno v procesu širjenja na hrvaški trg, čemur bo kmalu sledilo tudi osvajanje tistih čeških in slovaških potrošnikov, ki nekaj dajo na eko prehrano.
Malinca v širjenju na hrvaški, češki in slovaški trg!

Malinca v širjenju na hrvaški, češki in slovaški trg! (Vir slike: arhiv Malince)

Za spletno trgovino z zdravo prehrano, ki je pred nekaj meseci dobila še svojo fizično manifestacijo v Velenju, stojita mladi navdušenki nad spletnim marketingom in zdravo prehrano, Nastja Kramer in Andreja Stopar. Trenutno pri spletni prodaji Malince delajo na širitvi svoje baze na hrvaški, češki in slovaški trg, preurejajo celostno podobo blagovne znamke, v prodajo pa so vključili tudi 12 naravnih kozmetičnih izdelkov pod lastno blagovno znamko.

Projekt ‘Zdravo je kul!’ v polnem zagonu

V podjetju se trenutno aktivno ukvarjajo tudi s projektom ‘Zdravo je kul!’. »Pri tem gre za aplikacijo, s pomočjo katere boš po vpisu svojih podatkov (spol in starost), prehranske usmerjenosti (mesojedec,vegetarijanec), športne aktivnosti in zdravstvenih težav oz. stanj, s katerim se soočaš (intoleranca na gluten, laktozo, slabokrvnost, menopavza, sladkorna bolezen, povišan holesterol, oslabljen imunski sistem, nosečnost, prekomerna teža, rak, slaba prebava …) dobil rezultat, ki ti bo predlagal recepte, izdelke in športno aktivnost, primerno glede na kriterije, ki si jih označil,« pojasnjuje direktorica Malince, Nastja Kramer.

Malinca zaposluje >>

»Največji problem, s katerim se soočamo, je iskanje zaposlenih«

Tudi širitev na hrvaški trg je trenutno v polnem teku – v mesecu novembru imajo v podjetju v načrtu kar nekaj marketinških aktivnosti, s katerimi bodo povečali svojo prepoznavnost: veliko nagradno igro, letake po poštnih nabiralnikih v Zagrebu, oglas v eni izmed bolj branih ženskih revij in SEO optimizacijo.

»Ravnokar smo dali ven razpis za novega sodelavca za pokrivanje češkega in slovaškega trga, na katerega imamo namen stopiti z letom 2015. Največji problem, s katerim se soočamo, je namreč iskanje zaposlenih. Kljub veliki brezposelnosti je prave zaposlene res težko najti,« pove Kramerjeva.

Družabna omrežja najmočnejše orodje spletne prodaje

Kramerjeva pri spletni prodaji v prvi vrsti poudarja pomen družabnih omrežij. »Osebno se mi zdijo družabna omrežja najmočnejše orodje, če se spustiš v spletno prodajo. Še posebej poudarek dajem Facebook objavam in oglasom, saj nam le-te prinašajo okoli 30 odstotkov celotne prodaje. Super je, ker so v večji meri brezplačna, omogočajo pa velik doseg ljudi in dvosmerno komunikacijo,« s statističnimi podatki še postreže mlada direktorica starupa, katerega ključna vizija je postati vodilno podjetje v Sloveniji in dolgoročno gledano tudi Evropi, na področju zdrave prehrane.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje