Mariborčani, pridite na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

V Štajerskem Tehnološkem parku bo 18. novembra potekal nov brezplačen MP dogodek. Predavala bosta podjetnika Damjan Obal iz Edgarja, ki bo govoril o svojih izkušnjah z bolgarskim pospeševalnikom Eleven, in Lea Bevčič iz Krasule, ki bo razložila korake ustanovitve podjetja. Vabljeni!
Mariborčani, pridite na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

Mariborčani, pridite na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

1. del: Edgarjeva zgodba (Damjan Obal)

Kot prvi bo pred udeležence stopil Damjan Obal iz podjetja Edgar, ki je z ekipo razvil set orodij, ki majhnim blagovnim znamkam in posameznikom pomagajo oblikovati in s svetom deliti svoje prodajne zgodbe. Marketinški guruji nas učijo, da ljudjem v zavesti ostanejo zgodbe in ne agresivno oglaševanje, zatorej ni presenetljivo, da so potencial ideje prepoznali v bolgarskem pospeševalniku Eleven.

Ekipa Edgarja je tam prepričala strokovno komisijo in si zagotovila angelsko investicijo. Damjan se bo postavil v vlogo pripovedovalca Edgarjeve zgodbe, ki bo prepletena s podjetniškimi nauki, nasveti iz prve roke in plani za vstope na nove trge, tudi arabski svet.

2. del: Koraki ustanovitve podjetja (Lea Bevčič)

Sledilo bo predavanje, ki vam bo razkrilo natančne korake ustanovitve podjetja in na kaj morate biti pri njih pozorni. Izvedla ga bo podjetnica in računovodkinja Lea Bevčič iz podjetja Krasula. 

Predavala bo o temah, kot so: s.p., d.o.o. ali katera druga oblika?, Kakšni so stroški?, Kakšne so obveznosti podjetnika?, DDV, davek od dobička?, Kaj potrebujem ob odprtju podjetja? 

Udeležba na dogodku je brezplačna

Lokacija Štajerski Tehnološki park, Pesnica pri Mariboru 20A
Datum in ura 18.11.2014 od 17:00 do 19:00

Več informacij o dogodku in prijava >>

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje