Mariborčani, pridite na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

V Štajerskem Tehnološkem parku bo 18. novembra potekal nov brezplačen MP dogodek. Predavala bosta podjetnika Damjan Obal iz Edgarja, ki bo govoril o svojih izkušnjah z bolgarskim pospeševalnikom Eleven, in Lea Bevčič iz Krasule, ki bo razložila korake ustanovitve podjetja. Vabljeni!
Mariborčani, pridite na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

Mariborčani, pridite na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

1. del: Edgarjeva zgodba (Damjan Obal)

Kot prvi bo pred udeležence stopil Damjan Obal iz podjetja Edgar, ki je z ekipo razvil set orodij, ki majhnim blagovnim znamkam in posameznikom pomagajo oblikovati in s svetom deliti svoje prodajne zgodbe. Marketinški guruji nas učijo, da ljudjem v zavesti ostanejo zgodbe in ne agresivno oglaševanje, zatorej ni presenetljivo, da so potencial ideje prepoznali v bolgarskem pospeševalniku Eleven.

Ekipa Edgarja je tam prepričala strokovno komisijo in si zagotovila angelsko investicijo. Damjan se bo postavil v vlogo pripovedovalca Edgarjeve zgodbe, ki bo prepletena s podjetniškimi nauki, nasveti iz prve roke in plani za vstope na nove trge, tudi arabski svet.

2. del: Koraki ustanovitve podjetja (Lea Bevčič)

Sledilo bo predavanje, ki vam bo razkrilo natančne korake ustanovitve podjetja in na kaj morate biti pri njih pozorni. Izvedla ga bo podjetnica in računovodkinja Lea Bevčič iz podjetja Krasula. 

Predavala bo o temah, kot so: s.p., d.o.o. ali katera druga oblika?, Kakšni so stroški?, Kakšne so obveznosti podjetnika?, DDV, davek od dobička?, Kaj potrebujem ob odprtju podjetja? 

Udeležba na dogodku je brezplačna

Lokacija Štajerski Tehnološki park, Pesnica pri Mariboru 20A
Datum in ura 18.11.2014 od 17:00 do 19:00

Več informacij o dogodku in prijava >>

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje