Mariborčani, pridite na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

V Štajerskem Tehnološkem parku bo 18. novembra potekal nov brezplačen MP dogodek. Predavala bosta podjetnika Damjan Obal iz Edgarja, ki bo govoril o svojih izkušnjah z bolgarskim pospeševalnikom Eleven, in Lea Bevčič iz Krasule, ki bo razložila korake ustanovitve podjetja. Vabljeni!
Mariborčani, pridite na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

Mariborčani, pridite na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

1. del: Edgarjeva zgodba (Damjan Obal)

Kot prvi bo pred udeležence stopil Damjan Obal iz podjetja Edgar, ki je z ekipo razvil set orodij, ki majhnim blagovnim znamkam in posameznikom pomagajo oblikovati in s svetom deliti svoje prodajne zgodbe. Marketinški guruji nas učijo, da ljudjem v zavesti ostanejo zgodbe in ne agresivno oglaševanje, zatorej ni presenetljivo, da so potencial ideje prepoznali v bolgarskem pospeševalniku Eleven.

Ekipa Edgarja je tam prepričala strokovno komisijo in si zagotovila angelsko investicijo. Damjan se bo postavil v vlogo pripovedovalca Edgarjeve zgodbe, ki bo prepletena s podjetniškimi nauki, nasveti iz prve roke in plani za vstope na nove trge, tudi arabski svet.

2. del: Koraki ustanovitve podjetja (Lea Bevčič)

Sledilo bo predavanje, ki vam bo razkrilo natančne korake ustanovitve podjetja in na kaj morate biti pri njih pozorni. Izvedla ga bo podjetnica in računovodkinja Lea Bevčič iz podjetja Krasula. 

Predavala bo o temah, kot so: s.p., d.o.o. ali katera druga oblika?, Kakšni so stroški?, Kakšne so obveznosti podjetnika?, DDV, davek od dobička?, Kaj potrebujem ob odprtju podjetja? 

Udeležba na dogodku je brezplačna

Lokacija Štajerski Tehnološki park, Pesnica pri Mariboru 20A
Datum in ura 18.11.2014 od 17:00 do 19:00

Več informacij o dogodku in prijava >>

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje