McDonald’s ne pozna krize!

Prodaja hitre hrane je kljub recesiji stabilna, McDonald’s poroča, da se je prodaja dvignila za 11 odstotkov tako v ZDA kot drugje po svetu.
McDonald’s ne pozna krize!

McDonald’s služi bajne vsote.

Zaslužili so 1,9 milijarde dolarjev in so zelo zadovoljni z rezultati. Svoj uspeh McDonald’s pripisuje multidimenzionalnemu načrtu za zmago, ki vključuje kvalitetno hrano, vrednost in zanesljivo prijetnost, ki je ponujena strankam. Venomer se trudijo za nadgradnjo in izboljšanje, ne samo za razširitev, kar se kaže v njihovi globalni prisotnosti in prepoznavnsti. 

Ta primer kaže, da je mogoče tudi v kriznih časih z dobrim poslovnim modelom odlično poslovati.

Vir: Business Opportunities Weblog

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje