Franšiza McDonald’s na vsakem koraku

Priljubljene restavracije s hitro prehrano McDonald's tičijo že prav na vsakem vogalu.
Franšiza McDonald's na vsakem koraku

V Sloveniji je 15 McDonald’sov (slika: Weather Sealed).

Stephen von Worley je sestavil zanimivo karto, na kateri je označil več kot 13.000 restavracij McDonald’s, ki se raztezajo preko 48 držav v Združenih državah Amerike.

Že površen pogled na zemljevid je čudovit, a zastrašujoč ob enem. Koliko McDonaldsovih restavracij pa premoremo v Sloveniji? Največ jih je v prestolnici, 6, sledi Maribor s štirimi, po ena pa se nahajajo v Celju, Domžalah, Velenju, Kranju in v Novem Mestu. Skupno jih imamo v Sloveniji torej 15. 

Veriga restavracij s hitro prehrano je na vzhodnem in južnem delu ZDA
prisotna praktično vsepovsod, delež pa se počasi manjša, ko se pomikamo
proti severu.

 

Business Opportunities

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje