Med zmagovalci Seedcampa tudi podjetje iz Ljubljane

Prejšnji teden je v Londonu potekalo priznano evropsko tekmovanje Seedcamp 2011, na katerem se je predstavilo 20 start-up podjetij iz devetih držav, med drugim tudi podjetje iz Slovenije.
Med zmagovalci Seedcampa tudi podjetje iz Ljubljane

V Londonu se je predstavilo 20 start-up podjetij (slika: blog.seedcamp.com).

Start-up podjetja so v Londonu predstavila svoje ideje za izdelke ali storitve pred 90 mentorji, ki so jim svetovali, kam naj se usmerijo in kakšen naj bo njihov naslednji korak.

 

Zmagovalci Seedcampa 2011

GrabCAD – Talin, Estonija
Podjetje je razvilo storitev, ki povezuje inženirje s podjetji in z ljudmi, ki potrebujejo pomoč inženirjev.

Psykosoft – Tours, Francija
Podjetje iz Francije je razvilo spletno aplikacijo za fotografije in risanje, ki uporablja lastna edinstvena orodja.

Vox.io – Ljubljana, Slovenija
Slovensko podjetje Vox.io se je uvrstilo med zmagovalce zaradi storitve, ki omogoča brezplačne avdio in video klice kar preko spletnega brskalnika.

 

Kaj čaka zmagovalce?

Poleg denarne nagrade se bodo zmagovalci Seedcampa 2010 in 2011 odpravili na Seedcamp turnejo po ZDA, kjer se bodo srečali z Ameriško znanstveno elito v vseh večjih Ameriških mestih (New York, Boston, Silicon Valley, San Francisco), turnejo pa bodo zaključili z udeležbo na SXSW konferenci.

 

Vas zanima udeležba na Seedcampu?

V kratkem bo na sporedu nov dogodek Mini Seedcamp, ki se bo odvijal v nekaterih večjih mestih po svetu (nam najbližji je Berlin).

 

Vir: Marovt, Jakob. Seedcamp London 2011 – the winners. Blog.seedcamp.com, 9.2.2011

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje