Med zmagovalci Seedcampa tudi podjetje iz Ljubljane

Prejšnji teden je v Londonu potekalo priznano evropsko tekmovanje Seedcamp 2011, na katerem se je predstavilo 20 start-up podjetij iz devetih držav, med drugim tudi podjetje iz Slovenije.
Med zmagovalci Seedcampa tudi podjetje iz Ljubljane

V Londonu se je predstavilo 20 start-up podjetij (slika: blog.seedcamp.com).

Start-up podjetja so v Londonu predstavila svoje ideje za izdelke ali storitve pred 90 mentorji, ki so jim svetovali, kam naj se usmerijo in kakšen naj bo njihov naslednji korak.

 

Zmagovalci Seedcampa 2011

GrabCAD – Talin, Estonija
Podjetje je razvilo storitev, ki povezuje inženirje s podjetji in z ljudmi, ki potrebujejo pomoč inženirjev.

Psykosoft – Tours, Francija
Podjetje iz Francije je razvilo spletno aplikacijo za fotografije in risanje, ki uporablja lastna edinstvena orodja.

Vox.io – Ljubljana, Slovenija
Slovensko podjetje Vox.io se je uvrstilo med zmagovalce zaradi storitve, ki omogoča brezplačne avdio in video klice kar preko spletnega brskalnika.

 

Kaj čaka zmagovalce?

Poleg denarne nagrade se bodo zmagovalci Seedcampa 2010 in 2011 odpravili na Seedcamp turnejo po ZDA, kjer se bodo srečali z Ameriško znanstveno elito v vseh večjih Ameriških mestih (New York, Boston, Silicon Valley, San Francisco), turnejo pa bodo zaključili z udeležbo na SXSW konferenci.

 

Vas zanima udeležba na Seedcampu?

V kratkem bo na sporedu nov dogodek Mini Seedcamp, ki se bo odvijal v nekaterih večjih mestih po svetu (nam najbližji je Berlin).

 

Vir: Marovt, Jakob. Seedcamp London 2011 – the winners. Blog.seedcamp.com, 9.2.2011

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje