Med zmagovalci Seedcampa tudi podjetje iz Ljubljane

Prejšnji teden je v Londonu potekalo priznano evropsko tekmovanje Seedcamp 2011, na katerem se je predstavilo 20 start-up podjetij iz devetih držav, med drugim tudi podjetje iz Slovenije.
Med zmagovalci Seedcampa tudi podjetje iz Ljubljane

V Londonu se je predstavilo 20 start-up podjetij (slika: blog.seedcamp.com).

Start-up podjetja so v Londonu predstavila svoje ideje za izdelke ali storitve pred 90 mentorji, ki so jim svetovali, kam naj se usmerijo in kakšen naj bo njihov naslednji korak.

 

Zmagovalci Seedcampa 2011

GrabCAD – Talin, Estonija
Podjetje je razvilo storitev, ki povezuje inženirje s podjetji in z ljudmi, ki potrebujejo pomoč inženirjev.

Psykosoft – Tours, Francija
Podjetje iz Francije je razvilo spletno aplikacijo za fotografije in risanje, ki uporablja lastna edinstvena orodja.

Vox.io – Ljubljana, Slovenija
Slovensko podjetje Vox.io se je uvrstilo med zmagovalce zaradi storitve, ki omogoča brezplačne avdio in video klice kar preko spletnega brskalnika.

 

Kaj čaka zmagovalce?

Poleg denarne nagrade se bodo zmagovalci Seedcampa 2010 in 2011 odpravili na Seedcamp turnejo po ZDA, kjer se bodo srečali z Ameriško znanstveno elito v vseh večjih Ameriških mestih (New York, Boston, Silicon Valley, San Francisco), turnejo pa bodo zaključili z udeležbo na SXSW konferenci.

 

Vas zanima udeležba na Seedcampu?

V kratkem bo na sporedu nov dogodek Mini Seedcamp, ki se bo odvijal v nekaterih večjih mestih po svetu (nam najbližji je Berlin).

 

Vir: Marovt, Jakob. Seedcamp London 2011 – the winners. Blog.seedcamp.com, 9.2.2011

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje