Mesto Mladih 2010 v znamenju tržno uspešnih invencij!

Avtor — 17.09.2010
Letos iščemo idejo, ki ima največ tržnega potenciala! Je tvoja ideja "the next big thing"? Prijavi svojo idejo in sodeluj v tekmovanju za lepe nagrade, ki jih bomo podelili na zaključnem dogodku v ljubljanskem Koloseju!
Mesto Mladih 2010 v znamenju tržno uspešnih invencij!

Ideje, ki prinašajo denar!

 

 

 

IMAŠ IDEJO?

VERJAMEŠ, DA TI LAHKO PRINESE DENAR?

Potem je tole sporočilo ravno zate!

 

 

Na kratko, za kaj sploh gre?

Gre za projekt Mesto Mladih, o katerem boš vse podrobnosti zvedel/a tukaj: www.mestomladih.si.

Mesto Mladih je portal, na katerem se zbirajo vse uporabne informacije s področja inovativnosti, kjer imaš priložnost tekmovati s svojimi idejami in kontaktirati najbolj inovativna podjetja v Sloveniji. Obenem imamo pripravljene svetovalce, ki ti bodo BREZPLAČNO svetovali o pravu, trženju in podjetništvu ter ti pomagali pri uresničevanju teh idej. 


MESTO MLADIH 2010 V ZNAMENJU TRŽNO USPEŠNIH INVENCIJ!

Prijavi svoje ideje in se poteguj za bogate nagrade!


Mesto Mladih tudi letos pripravlja zanimiv natečaj z lepimi nagradami, ki jih bomo podelili na zaključnem dogodku konec oktobra. Se nam boš pridružil/a?

 

 

V čem je bistvo tekmovanja?

Iščemo idejo, ki bo pokazala največ potenciala, da na trgu postane »the next big thing«!

To idejo bomo z mentorstvom ter pravnim in tržnim svetovanjem pomagali uresničiti, obenem bodo najboljše ideje tudi nagrajene.

Komu je tekmovanje namenjeno?

Vsem dijakom in študentom, ki imate idejo in verjamete, da ima potencial postati uspešna in dobičkonosna tudi na trgu!

Kako poteka prijava?


  • Pojdi na www.mestomladih.si

  • Ustvari si profil

  • Zgoraj desno na portalu najdeš gumb »prijavi svojo idejo«; klikni nanj in začni z izpolnjevanjem 🙂


Število prijavljenih idej je neomejeno! 🙂Inovativen pozdrav iz Mesta Mladih!
 

Projekt financira Tehnološka agencija Slovenije (TIA) in Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo.

 

Vabimo te, da si več o tekmovanju prebereš na www.mestomladih.si, kjer najdeš tudi pravila tekmovanja in nagrade, ki čakajo ideje z največ tržnega potenciala. Najboljšo idejo bomo pomagali uresničiti tudi s financiranjem prijave blagovne znamke! Vsi udeleženci zaključnega dogodka, ki bodo prijavili svojo idejo, pa prejmejo praktično nagrado!

In kaj je Mesto mladih?

Mesto Mladih je inovativno spletno mesto, ki smo ga zgradili z namenom mreženja in izmenjave informacij, spodbujanja inovativnosti med mladimi ter svetovanja in pomoči tistim, ki želijo svoje zamisli tudi uresničiti. Mladi imate tukaj priložnost izraziti svoje ideje in poiskati inovativna podjetja v Sloveniji, ki so s prepričljivo predstavitvijo ideje lahko vaši potencialni investitorji. Obenem imamo za vas pripravljene informacije in svetovalce, ki vam bodo pomagali pri uresničevanju teh idej.

Mlade, ki so inovativni in imajo ideje, želimo spodbuditi od razmišljanja o teh idejah do njihove realizacije. Prepričani smo, da na tej poti ni ovir. So samo izzivi, ki jih bomo mladim pomagali premagati.