Microsoft blizu nakupa Tellme Networks

Tellme. je tehnologija prepoznavanja glasu, posel pa naj bi bil sklenjen že ta teden, za 800 milijonov dolarjev.
Microsoft blizu nakupa Tellme Networks

Tellme Networks kmalu pod okriljem Microsofta

Zadnji trendi kažejo, da se ljudje bolj in bolj obračajo na splet in ne uporabljajo več toliko “škatlske” programske opreme kot nekoč. Google je tako pred časom izdal svoja orodja, ki so se že izkazala kot dokaj močna konkurenca Microsoft Officu.

Spletne glasovne storitve so relativno novo področje in predstavljajo velik potencial, Tellme tehnologijo pa že uporabljajo podjetja kot so FedEx Corp. in AT&T Inc. 

Zanimiv produkt bi nastal z združitvijo tehnologije glasovnega ukaza in Windows Mobile programa. Tako bi lahko lastniki svojih dlančnikov ali pametnih telefonov brskali po spletu z govorom.

Vir:  VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje