Microsoft blizu nakupa Tellme Networks

Avtor — 14.03.2007
Tellme. je tehnologija prepoznavanja glasu, posel pa naj bi bil sklenjen že ta teden, za 800 milijonov dolarjev.
Microsoft blizu nakupa Tellme Networks

Tellme Networks kmalu pod okriljem Microsofta

Zadnji trendi kažejo, da se ljudje bolj in bolj obračajo na splet in ne uporabljajo več toliko “škatlske” programske opreme kot nekoč. Google je tako pred časom izdal svoja orodja, ki so se že izkazala kot dokaj močna konkurenca Microsoft Officu.

Spletne glasovne storitve so relativno novo področje in predstavljajo velik potencial, Tellme tehnologijo pa že uporabljajo podjetja kot so FedEx Corp. in AT&T Inc. 

Zanimiv produkt bi nastal z združitvijo tehnologije glasovnega ukaza in Windows Mobile programa. Tako bi lahko lastniki svojih dlančnikov ali pametnih telefonov brskali po spletu z govorom.

Vir:  VentureBeat

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje