Microsoft in Yahoo končno blizu dogovoru

Giganta Yahoo in Microsoft sta končno v zadnjih fazah poslovnega dogovora, dogovarjali naj bi se le še o podrobnostih.
Microsoft in Yahoo končno blizu dogovoru

Microsoft in Yahoo se bosta končno združila.

Ni jasno, če so s seboj prinesli tudi velike količine denarja, vendar se kar nekaj izmed glavnih Microsoftovih izvršiteljev te dni mudi po Silicijevi dolini s predstavniki Yahooja, da bi poizkušali finalizirati pogodbo, ki se nanaša predvsem na spletno iskanje ter oglaševanje. Eden izmed pogojev Yahooja za sklep sporazuma naj bi bila tudi prava tehnologija nasprotne strani, katero si Microsoft zagotovo lasti.

Do končnega dogovora naj bi prišlo v roku enega tedna, pri pogodbi pa naj bi šlo za milijardne zneske. Microsoft upa, da bo z Yahoojevo pomočjo lahko potrošnikom, založnikom in oglaševalcem ponudil še večji nabor zanimivih rešitev ter ponovno vzpostavil boljši položaj na trgu spletnih storitev. Do poslovnega sodelovanja med podjetjema bo najverjetneje prišlo predvsem zaradi dejstva, da združba Google predstavlja preveliko konkurenco na trgu oglaševanja in praktično nima konkretne alternative.

 

Vir: Cnet News

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje