Microsoft išče nove poti za združitev z Yahoojem

Microsoft naj bi spremenil taktiko iz sovražnega v prijateljski prevzem.
Microsoft išče nove poti za združitev z Yahoojem

Maratonski nakup Yahooja se nadaljuje.

Skupno podjetje naj bi poslušalo konkurirati Googlu na področju spletnega oglaševanja, predvsem pri oglasih pri iskalnih rezultatih. Microsoft predlaga, da bi se podjetji po novem združili, velikost Yahooja bi nekoliko zmanjšali, vendar pa bi ostal neodvisen. Nekoliko naj bi se spremenila tudi njegova namembnost, saj naj bi se povsem osredotočil na prikazovanje oglasov. 

Uprava Yahooja je pod pritiskom, saj jo eden izmed njihovih večjih delničarjev, Carl Icahn, namerava zamenjati, če ne pride do prevzema s strani Microsofta. Zaradi tega je pričakovati, da se bo podjetje združilo ali z enim izmed interesentov. 

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje