Microsoft ne bo sponzor Family Guya

Fox se sooča z izgubo. Potem, ko so pri Microsoftu videli snemanje oddaje, so se namreč odločili, da ne bodo ekskluzivni sponzor za prihajajočo posebno izvedbo Family Guya.
Microsoft ne bo sponzor Family Guya

Microsoft ne bo podprl Family Guya (slika: lateralaction.com)

V začetku meseca sta podjetji naznanili sodelovanje. Namesto tradicionalnih reklam med oddajo naj bi na kreativen način promovirali Microsoftov najnovejši operacijski sitem Windows 7, ki naj bi bil nekoliko povezan tudi s samo vsebino oddaje. Nekatere šale se naj bi namreč nanašale na Microsoftov operacijski sitem. 

Očitno pa Microsoftovim možem izviren in svojevrsten humor ni pri srcu, zato so se odločili za prekinitev sodelovanja. Vsebina oddaje se naj ne bi ujemala z znamko Windows. Posebna epizoda naj bi vsebovala šale na račun gluhih ljudi, holokavsta, incesta in ženske higiene. Z drugimi besedami, šlo je za običajno epizodo Family Guya. 

Podjetji sicer ostajata v dobrih odnosih, Fox pa je že na lovu za novim sponzorjem. 

 

Vir: Reuters

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje