Microsoft ne bo sponzor Family Guya

Avtor — 29.10.2009
Fox se sooča z izgubo. Potem, ko so pri Microsoftu videli snemanje oddaje, so se namreč odločili, da ne bodo ekskluzivni sponzor za prihajajočo posebno izvedbo Family Guya.
Microsoft ne bo sponzor Family Guya

Microsoft ne bo podprl Family Guya (slika: lateralaction.com)

V začetku meseca sta podjetji naznanili sodelovanje. Namesto tradicionalnih reklam med oddajo naj bi na kreativen način promovirali Microsoftov najnovejši operacijski sitem Windows 7, ki naj bi bil nekoliko povezan tudi s samo vsebino oddaje. Nekatere šale se naj bi namreč nanašale na Microsoftov operacijski sitem. 

Očitno pa Microsoftovim možem izviren in svojevrsten humor ni pri srcu, zato so se odločili za prekinitev sodelovanja. Vsebina oddaje se naj ne bi ujemala z znamko Windows. Posebna epizoda naj bi vsebovala šale na račun gluhih ljudi, holokavsta, incesta in ženske higiene. Z drugimi besedami, šlo je za običajno epizodo Family Guya. 

Podjetji sicer ostajata v dobrih odnosih, Fox pa je že na lovu za novim sponzorjem. 

 

Vir: Reuters

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje