Microsoft odpira lastne trgovine po zgledu Apple

Microsoft bo pričel odpirati lastne trgovine, saj želi svoje produkte bolj približati uporabnikom in kupcem. Pri tem se zgleduje po Apple, saj je Microsoft navdušen nad verigo Apple Store.
Microsoft odpira lastne trgovine po zgledu Apple

Bo Microsoftu uspelo?

Microsoft je na spletu objavil načrte in ideje o odprtju verige lastnih trgovin, s
katerimi želi svoje izdelke približati celotnemu svetu. V njih naj bi prodajal programsko opremo, Xbox naprave, glasbene predvajalnike ter lastne tipkovnice in miške.

Poznavalci domnevajo, da želi Microsoft z odprtjem verige trgovin ujeti korak z Applom, ki postaja glede na količino kupljenega vse bolj priljubljen tako med mladimi, kot tudi starejšimi potrošniki. Pomemben delež k priljubljenosti “jabolčne” znamke in izdelkov so prispevale prav trgovine z nazivom Apple Store, ki jih je do sedaj po vsem svetu že preko 200, število pa iz dneva v dan raste.

Ali bo Microsoft z lastnimi trgovinami dejansko uspel svoje produkte bolje približati kupcem in ob tem postati večja konkurenca Applu, pa bo pokazal čas.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje