Microsoft odpira lastne trgovine po zgledu Apple

Microsoft bo pričel odpirati lastne trgovine, saj želi svoje produkte bolj približati uporabnikom in kupcem. Pri tem se zgleduje po Apple, saj je Microsoft navdušen nad verigo Apple Store.
Microsoft odpira lastne trgovine po zgledu Apple

Bo Microsoftu uspelo?

Microsoft je na spletu objavil načrte in ideje o odprtju verige lastnih trgovin, s
katerimi želi svoje izdelke približati celotnemu svetu. V njih naj bi prodajal programsko opremo, Xbox naprave, glasbene predvajalnike ter lastne tipkovnice in miške.

Poznavalci domnevajo, da želi Microsoft z odprtjem verige trgovin ujeti korak z Applom, ki postaja glede na količino kupljenega vse bolj priljubljen tako med mladimi, kot tudi starejšimi potrošniki. Pomemben delež k priljubljenosti “jabolčne” znamke in izdelkov so prispevale prav trgovine z nazivom Apple Store, ki jih je do sedaj po vsem svetu že preko 200, število pa iz dneva v dan raste.

Ali bo Microsoft z lastnimi trgovinami dejansko uspel svoje produkte bolje približati kupcem in ob tem postati večja konkurenca Applu, pa bo pokazal čas.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje