Microsoft ponuja milijardo dolarjev za Yahoojevo iskalno tehnologijo!

Zgodba med Microsoftom, Yahoo in Googlom očitno še zdaleč ni končana. Potem, ko sta Yahoo in Google sklenila dogovor o sodelovanju, se je ponovno vmešal Microsoft.
Microsoft ponuja milijardo dolarjev za Yahoojevo iskalno tehnologijo!

Microsoft si močno želi Yahoojeve iskalne tehnologije.

Vest je stara nekaj minut. Ponudba je usmerjena na nakup Yahoojeve tehnologije za spletno iskanje. Gatesovo podjetje bi omenjeni tehnologiji pripojilo svoje oglaševalske rešitve, ki naj bi bile naprednejše od Yahoojevih (Yahoo trenutno uporablja oglaševalski sistem imenovan Panama).

Sredstva bi bila izplačana v gotovini, Yahoo bi jih lahko takoj uporabil za izboljšanje svojih storitev. Poleg tega bi v posel vključili še 16 odstotkov delnic Yahooja za katere naj bi Gates odšel 8 milijard dolarjev. To znese sprejemljivih 35 dolarjev na delnico.

Spet je torej na potezi Yahoo. Microsoft se očitno ne bo predal brez boja. Čakamo na odgovor Yahooja!

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje