Microsoft s poslovno priložnostjo za slovenska podjetja

Avtor Sponzorirano — 16.11.2009
Komentiraj!
Microsoft je v sodelovanju s svojimi partnerji predstavil poslovno pobudo Svetovalec, v okviru katere nudi podjetjem pester izbor ponudb izdelkov, ki zagotavljajo prihranek časa in učinkovitejšo organizacijo dela, boljše odnose s kupci, izboljšan vpogled v poslovanje ter nižje IT-stroške in manjša IT-tveganja.
Microsoft s poslovno priložnostjo za slovenska podjetja

Microsoft nudi poslovno priložnost slovenskim podjetjem.

Kot del te poslovne priložnosti, namenjene podjetjem različnih velikosti, nudi Microsoft skupaj s partnerji tudi uro brezplačnega strokovnega svetovanja o informacijskem okolju v podjetjih in o izbiri najprimernejših rešitev za njihove specifične potrebe.

Pobuda Svetovalec predvsem malim in srednje velikim podjetjem omogoča preprostejše odločanje za tehnologijo glede na njihove potrebe. Podjetjem želimo pomagati pri pravi izbiri programskih rešitev, ki jim zagotavljajo uspešnejše poslovanje,« je povedala Staša Podgoršek, vodja prodaje za mala podjetja v slovenski podružnici podjetja Microsoft.

Poslovna pobuda predstavlja pomemben Microsoftov korak naprej pri zagotavljanju tehnoloških rešitev malim in srednje velikim podjetjem. V okviru Svetovalca Microsoft skupaj s partnerji odgovarja na vsa pomembna področja poslovanja podjetij - na višjo storilnost zaposlenih in večjo poslovno učinkovitost, učinkovitejše upravljanje odnosov s kupci ter na upravljanje financ in izgradnjo ustrezne informacijske podpore. Posebna ponudba zajema strežniške izdelke, orodja Microsoft Office in Microsoft Exchange Server.

Microsoft na izzive dviga storilnosti zaposlenih in poslovne učinkovitosti v podjetjih odgovarja z orodji, ki zagotavljajo hitrejše delo in enostavnejši dostop do vseh pomembnih dokumentov in virov v podjetju, poleg tega pa omogočajo delo izven pisarne ter sprejemanje elektronskih sporočil prek telefona. Storilnost v podjetjih je mogoče izboljšati tudi z Microsoftovimi rešitvami za skupinsko delo in sodelovanje ter za izvajanje spletnih avdio in video konferenc. Na področju upravljanja odnosov s kupci nudi Microsoft programsko opremo, ki omogoča podjetjem pridobiti nove kupce in obdržati obstoječe ter zagotavlja odlično podporo strankam. Podjetja lahko z uporabo Microsoftovih rešitev zmanjšajo svoje stroške trženja, saj lahko sama oblikujejo in izdelujejo profesionalne predstavitvene materiale.

Poleg tega je Microsoft v okviru Svetovalca za podjetja različnih velikosti pripravil ponudbo, ki omogoča lažje upravljanje s financami in izgradnjo ustrezne IT-podpore. Z uporabo preglednih nadzornih plošč in hitrejšo analizo podatkov pridobi namreč podjetje učinkovit vpogled v poslovanje, kar mu omogoča sprejemanje boljših poslovnih odločitev. Obenem podjetjem pomaga pri zmanjšanju tveganja na področju IT, saj nudi učinkovite rešitve za zaščito podatkov, osebnih računalnikov in omrežij. Njihove rešitve zagotavljajo varnostno kopiranje podatkov ter preprečitev izgube le-teh, omogočajo pa tudi poenostavitev informacijskega okolja in znižanje stroškov strojne opreme.

Več informacij o Microsoftovi poslovni pobudi Svetovalec ter predstavitve rešitev so na voljo na spletni strani http://www.microsoft.com/slovenija/svetovalec. Na tem naslovu se nahajajo tudi seznam in predstavitve Microsoftovih partnerjev, ki bodo pomagali podjetjem pri izbiri pravih orodij in rešitev za doseganje njihovih poslovnih ciljev. Poleg tega so na strani navedeni tudi dogodki, ki jih organizirajo.

 

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!