Microsoft se je znova pripravljen pogajati o nakupu Yahoo

Microsoft želi obnoviti pogajanja o nakupu Yahoo, a le pod pogojem, da ta zamenja svoj pravni odbor.
Microsoft se je znova pripravljen pogajati o nakupu Yahoo

Bo Microsoft tokrat zares kupil Yahoo?

Prvega avgusta bo Yahoo pripravil srečanje delničarjev in Microsoft zahteva, da takrat izberejo nov upravni odbor. V tem primeru bo pripravljen ponovno razmisliti o nakupu spletnega podjetja.

Icahn, eden izmed večjih delničarjev Yahooja, se je že dogovarjal z Ballmerjem, izvršnim direktorjem Microsofta. Odkupiti so pripravljeni kar celo podjetje ali pa vsaj Yahoojevo iskalno tehnologijo. Microsoft je spletno podjetje sicer želel odkupiti že maja za 47,5 milijard dolarjev.

Zaenkrat podrobnosti še niso znane, tudi o ceni, ki jo bo Microsoft ponudil, se še dogovarjajo. Yahoo je nazadnje zahteval 37 dolarjev za delnico, Microsoft pa jih je ponudil 33. Cene Yahoojevih delnic so po objavi novice poskočile za 10 odstotkov in sedaj stanejo 23,57 dolarja.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje