Microsoftov Soapbox, tekmec Googlovega YouTube, v ukinjanju

Avtor — 28.07.2009
Glavni predsednik Microsofta in vodja MSN, Erik Jorgensen je napovedal, da so se v podjetju odločili, da bodo ukinili Soapbox. Tako po 29. juliju ne bo več možno na stran dodati videov, z 31. avgustom pa do storitev ne bo več možno dostopati.
Microsoftov Soapbox, tekmec Googlovega YouTube, v ukinjanju

Nekdanji izgled Soapboxa.

Soapbox je bil ustvarjen leta 2006, kljub njegovi ukinitvi pa bo Microsoft še vedno omogočal MSN Video. Ta ima vsak mesec 88 milijonov uporabnikov s 480 milijoni video prenosov, medtem, ko je bil Soapbox odgovoren za manj kot 5 odstotkov MSN-jevih video prenosov.

Ker predstavlja video pomemben in rastoč del znotraj same podjetniške strategije, bo Microsoft še vedno podpiral MSN video, kateremu bodo dodali funkcionalnosti, ki bodo omogočile novinarjem in blogarjem dodajanje vsebine in dajanje le te v souporabo z MSN uporabniki.

 

Vir: Cnet

 

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje