Microsoftov Soapbox, tekmec Googlovega YouTube, v ukinjanju

Glavni predsednik Microsofta in vodja MSN, Erik Jorgensen je napovedal, da so se v podjetju odločili, da bodo ukinili Soapbox. Tako po 29. juliju ne bo več možno na stran dodati videov, z 31. avgustom pa do storitev ne bo več možno dostopati.
Microsoftov Soapbox, tekmec Googlovega YouTube, v ukinjanju

Nekdanji izgled Soapboxa.

Soapbox je bil ustvarjen leta 2006, kljub njegovi ukinitvi pa bo Microsoft še vedno omogočal MSN Video. Ta ima vsak mesec 88 milijonov uporabnikov s 480 milijoni video prenosov, medtem, ko je bil Soapbox odgovoren za manj kot 5 odstotkov MSN-jevih video prenosov.

Ker predstavlja video pomemben in rastoč del znotraj same podjetniške strategije, bo Microsoft še vedno podpiral MSN video, kateremu bodo dodali funkcionalnosti, ki bodo omogočile novinarjem in blogarjem dodajanje vsebine in dajanje le te v souporabo z MSN uporabniki.

 

Vir: Cnet

 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje