Mini Seedcamp se vrača v Ljubljano

Avtor — 31.05.2011

Na enodnevnem dogodku, ki bo potekal 14. julija 2011 v Ljubljani, se bo pomerilo 20 najboljših podjetij v regiji. Nadarjeni mladi podjetniki, ki imajo izvirne poslovne ideje, bodo na srečanju dobili svetovanje, dostop do potencialnih virov kapitala in priložnost širiti svojo mrežo poznanstev.

Mini Seedcamp se vrača v Ljubljano

Mini Seedcamp se vrača v Ljubljano.

Cilj programa Seedcamp je pomagati prihodnjim generacijam podjetnikov s prevzemanjem dela tveganj in osmišljanjem njihovih poslovnih idej. V mreži, ki se stalno razvija, mladi podjetniki s svežimi poslovnimi idejami sodelujejo s potencialnimi investitorji in izkušenimi strokovnjaki s področij, povezanih s podjetništvom.

Na srečanju Seedcamp Ljubljana bo dvajset izbranih podjetij v regiji deležnih pozornosti in nasvetov najboljših strokovnjakov na svetu. Kot finalisti uglednega tekmovanja bodo pridobili prepoznavnost in odprta vrata do investitorjev in skladov tveganega kapitala. In nenazadnje, uvrstili se bodo na finalni Seedcamp vikend v Londonu.

Na srečanju bo vsaka ekipa dobila 5 minut časa, da svojo idejo kar najbolje predstavi, nato bodo sledile diskusije za okroglo mizo in posvetovanje.

Partnerji srečanja so uspešna slovenska podjetja Vox.io, Zemanta in D-labs. Rok za prijave je 27. junij 2011.

Vir: Seedcamp.com.


Oznake: , ,