Mini Seedcamp v Pragi

Na enodnevnem dogodku, ki bo potekal 20. oktobra 2011 v Pragi, se bo pomerilo 20 najboljših start-up podjetij v regiji s področja razvoja internetne in mobilne tehnologije. Mladi podjetniki bodo predstavili svoje ideje potencialnim investitorjem in izkušenim strokovnjakom.
Mini Seedcamp v Pragi

Mini Seedcamp v Pragi.

Cilj programa Seedcamp je pomagati prihodnjim generacijam podjetnikov. V mreži, ki se stalno razvija, mladi podjetniki s svežimi poslovnimi idejami sodelujejo s potencialnimi investitorji in izkušenimi strokovnjaki iz vsega sveta.

Na srečanju v Pragi bo dvajset izbranih podjetij v regiji deležnih pozornosti in nasvetov najboljših strokovnjakov na svetu. Kot finalisti uglednega tekmovanja bodo pridobili prepoznavnost in odprta vrata do investitorjev in skladov tveganega kapitala.

Seedcamp je lahko odlična odskočna deska za mlada podjetja, predvsem jim ponuja možnost navezave stikov, dobrih informacij in vpogled v ideje, ki jih imajo ljudje okoli nas.

Mini Seedcamp je tudi med slovenskimi inovatorji in podjetniki izredno priljubljen. Dogodek že nekaj let zapored poteka tudi v Ljubljani, kjer je ponavadi med 20 izbranimi ekipami iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Madžarske, Romunije in Velike Britanije več kot polovica podjetij iz Slovenije. S pomočjo Seedcampa so uspeh že doživela mnoga slovenska podjetja, med njimi Oust.me, Zemanta in Vox.io.

Vir: Seedcamp.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje