Mini Seedcamp v Pragi

Na enodnevnem dogodku, ki bo potekal 20. oktobra 2011 v Pragi, se bo pomerilo 20 najboljših start-up podjetij v regiji s področja razvoja internetne in mobilne tehnologije. Mladi podjetniki bodo predstavili svoje ideje potencialnim investitorjem in izkušenim strokovnjakom.
Mini Seedcamp v Pragi

Mini Seedcamp v Pragi.

Cilj programa Seedcamp je pomagati prihodnjim generacijam podjetnikov. V mreži, ki se stalno razvija, mladi podjetniki s svežimi poslovnimi idejami sodelujejo s potencialnimi investitorji in izkušenimi strokovnjaki iz vsega sveta.

Na srečanju v Pragi bo dvajset izbranih podjetij v regiji deležnih pozornosti in nasvetov najboljših strokovnjakov na svetu. Kot finalisti uglednega tekmovanja bodo pridobili prepoznavnost in odprta vrata do investitorjev in skladov tveganega kapitala.

Seedcamp je lahko odlična odskočna deska za mlada podjetja, predvsem jim ponuja možnost navezave stikov, dobrih informacij in vpogled v ideje, ki jih imajo ljudje okoli nas.

Mini Seedcamp je tudi med slovenskimi inovatorji in podjetniki izredno priljubljen. Dogodek že nekaj let zapored poteka tudi v Ljubljani, kjer je ponavadi med 20 izbranimi ekipami iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Madžarske, Romunije in Velike Britanije več kot polovica podjetij iz Slovenije. S pomočjo Seedcampa so uspeh že doživela mnoga slovenska podjetja, med njimi Oust.me, Zemanta in Vox.io.

Vir: Seedcamp.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje