Mini Seedcamp v Pragi

Na enodnevnem dogodku, ki bo potekal 20. oktobra 2011 v Pragi, se bo pomerilo 20 najboljših start-up podjetij v regiji s področja razvoja internetne in mobilne tehnologije. Mladi podjetniki bodo predstavili svoje ideje potencialnim investitorjem in izkušenim strokovnjakom.
Mini Seedcamp v Pragi

Mini Seedcamp v Pragi.

Cilj programa Seedcamp je pomagati prihodnjim generacijam podjetnikov. V mreži, ki se stalno razvija, mladi podjetniki s svežimi poslovnimi idejami sodelujejo s potencialnimi investitorji in izkušenimi strokovnjaki iz vsega sveta.

Na srečanju v Pragi bo dvajset izbranih podjetij v regiji deležnih pozornosti in nasvetov najboljših strokovnjakov na svetu. Kot finalisti uglednega tekmovanja bodo pridobili prepoznavnost in odprta vrata do investitorjev in skladov tveganega kapitala.

Seedcamp je lahko odlična odskočna deska za mlada podjetja, predvsem jim ponuja možnost navezave stikov, dobrih informacij in vpogled v ideje, ki jih imajo ljudje okoli nas.

Mini Seedcamp je tudi med slovenskimi inovatorji in podjetniki izredno priljubljen. Dogodek že nekaj let zapored poteka tudi v Ljubljani, kjer je ponavadi med 20 izbranimi ekipami iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Madžarske, Romunije in Velike Britanije več kot polovica podjetij iz Slovenije. S pomočjo Seedcampa so uspeh že doživela mnoga slovenska podjetja, med njimi Oust.me, Zemanta in Vox.io.

Vir: Seedcamp.

Oznake: ,