miniMAX med tremi najboljšimi informacijskimi projekti leta 2009

Avtor Borut Borštnik — 22.04.2009
Komentiraj!
Na letošnji konferenci Dnevi slovenske informatike so podjetju SAOP podelili posebno priznanje za spletni program miniMAX.
miniMAX med tremi najboljšimi informacijskimi projekti leta 2009

miniMAX

Podjetje SAOP je za inovativni spletni program, namenjen vodenju poslovanja podjetnikov, prejelo pomembno priznanje Slovenskega društva informatika. miniMAX se je med tri najboljše slovenske ITK projekte uvrstil po uspešnem predizboru, njegova uvrstitev pa izkazuje aktualnost in kakovost SAOP-jevih storitev poslovne programske opreme.

„Ponosni smo, da je tudi slovenska strokovna javnost potrdila inovativnost in kakovost spletnega programa miniMAX. Zavedati se je potrebno, da v vsej Evropi deluje samo pet spletnih poslovnih programov, dva od njih pa smo izdelali v podjetju SAOP,“ je dejal Marjan Mrhar, direktor SAOP.

Izbor najboljših informacijskih projektov za tekoče leto je bila novost letošnjih DSI. Slovensko društvo informatika želi z izbiranjem in nagrajevanjem najboljših slovenskih ITK projektov spodbujati in promovirati inovativnost, uspešnost, učinkovitost ter kakovost projektov na tem področju. Kot so zapisali organizatorji DSI: „Nameravamo namreč odkriti odlične informacijske projekte in jih tudi predstaviti na konferenci Dnevi slovenske informatike, ki združuje informacijsko stroko v najširšem smislu, od uporabnikov in naročnikov do izvajalcev.“ Tako je strokovna komisija pred konferenco izvedla ocenjevanje in med prijavljenimi predlogi izbrala tri najboljše.

Več informacij o spletnem programu miniMAX je na voljo na spletni strani: www.minimax.si.

Več informacij o letošnjih Dnevih slovenske informatike in nagradi za najboljši ITK projekt '09 je na voljo na spletni strani: www.dsi2009.si/default.aspx?id=51&l1=60.

Prijavi se na e-novice!