mIRC s pridihom web 2.0 tehnologije

Se še spomnite preprostega in stilsko omejenega programa mIRC? Skoraj vsak izmed nas ga je verjetno kdaj pa kdaj uporabljal. MTV Adria pa je z razvojem spletnih tehnologij šla korak dalje in ustvarila prav simpatično stran, ki povezuje države Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.
mIRC s pridihom web 2.0 tehnologije

Ekipa MTV Adrie je letos tudi prejela Viktorja.

My party fusion je prav zagotovo zanimiv projekt. Ob prijavi ustvarite svoj avtar, s katerim se udeležujete zabav. Na njih se srečujete z ostalimi uporabniki in se javno ali zasebno pogovarjate z njimi. Vsak lahko priredi zabavo in glede na njeno uspešnost, torej število obiskovalcev, njihovo aktivnost in dolžino zabave, prejme Fusione, ki so denarna valuta. Zabavo lahko priredite doma, v baru ali klubu. Za ozadje pa lahko tudi naložite svojo sliko. Nato prostor opremite in na vašo zabavo povabite prijatelje. Ker pa ni prave zabave brez glasbe, si lahko tudi izberete kaj bodo vaši gostje poslušali. Na voljo imate kar 35 internetnih radiev in obilo različnih glasbenih stilov za vse okuse.
In ker MTV Adria nima brez razloga oznako najpopularnejšega glasbenega programa, najboljšemu podeli nagrado v vrednosti 15.000€! A ta denar ne bo šel v žep zmagovalcu, saj bo z njim moral organizirati pravo zabavo.

Vir:  kolega Aleš:)

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje