mIRC s pridihom web 2.0 tehnologije

Se še spomnite preprostega in stilsko omejenega programa mIRC? Skoraj vsak izmed nas ga je verjetno kdaj pa kdaj uporabljal. MTV Adria pa je z razvojem spletnih tehnologij šla korak dalje in ustvarila prav simpatično stran, ki povezuje države Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.
mIRC s pridihom web 2.0 tehnologije

Ekipa MTV Adrie je letos tudi prejela Viktorja.

My party fusion je prav zagotovo zanimiv projekt. Ob prijavi ustvarite svoj avtar, s katerim se udeležujete zabav. Na njih se srečujete z ostalimi uporabniki in se javno ali zasebno pogovarjate z njimi. Vsak lahko priredi zabavo in glede na njeno uspešnost, torej število obiskovalcev, njihovo aktivnost in dolžino zabave, prejme Fusione, ki so denarna valuta. Zabavo lahko priredite doma, v baru ali klubu. Za ozadje pa lahko tudi naložite svojo sliko. Nato prostor opremite in na vašo zabavo povabite prijatelje. Ker pa ni prave zabave brez glasbe, si lahko tudi izberete kaj bodo vaši gostje poslušali. Na voljo imate kar 35 internetnih radiev in obilo različnih glasbenih stilov za vse okuse.
In ker MTV Adria nima brez razloga oznako najpopularnejšega glasbenega programa, najboljšemu podeli nagrado v vrednosti 15.000€! A ta denar ne bo šel v žep zmagovalcu, saj bo z njim moral organizirati pravo zabavo.

Vir:  kolega Aleš:)

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje