mIRC s pridihom web 2.0 tehnologije

Se še spomnite preprostega in stilsko omejenega programa mIRC? Skoraj vsak izmed nas ga je verjetno kdaj pa kdaj uporabljal. MTV Adria pa je z razvojem spletnih tehnologij šla korak dalje in ustvarila prav simpatično stran, ki povezuje države Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.

My party fusion je prav zagotovo zanimiv projekt. Ob prijavi ustvarite svoj avtar, s katerim se udeležujete zabav. Na njih se srečujete z ostalimi uporabniki in se javno ali zasebno pogovarjate z njimi. Vsak lahko priredi zabavo in glede na njeno uspešnost, torej število obiskovalcev, njihovo aktivnost in dolžino zabave, prejme Fusione, ki so denarna valuta. Zabavo lahko priredite doma, v baru ali klubu. Za ozadje pa lahko tudi naložite svojo sliko. Nato prostor opremite in na vašo zabavo povabite prijatelje. Ker pa ni prave zabave brez glasbe, si lahko tudi izberete kaj bodo vaši gostje poslušali. Na voljo imate kar 35 internetnih radiev in obilo različnih glasbenih stilov za vse okuse.
In ker MTV Adria nima brez razloga oznako najpopularnejšega glasbenega programa, najboljšemu podeli nagrado v vrednosti 15.000€! A ta denar ne bo šel v žep zmagovalcu, saj bo z njim moral organizirati pravo zabavo.

 

Vir:  kolega Aleš:)

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje