MP leta 2012 sta Maja Švener in Gregor Koprivnik

Zavod mladi podjetnik je v Tehnološkem parku Ljubljana na dogodku Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! drugo leto zapored razglasil mladega podjetnika leta. Letos sta mlada podjetnika leta dva: Maja Švener in Gregor Koprivnik iz podjetja Konverzija d.o.o., ki upravlja s portalom Ličila.si.
MP leta 2012 sta Maja Švener in Gregor Koprivnik

Priznanje Mladi podjetnik leta 2012 sta prejela Maja Švener in Gregor

LJUBLJANA, 15. junij 2011 – Zavod mladi podjetnik je v Tehnološkem parku Ljubljana organiziral brezplačno izobraževanje Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! Izobraževanje je sedaj že tradicionalno, saj je potekalo že tretje leto zapored. Tudi letos se ga je udeležilo lepo število ljudi, čez celoten program se je zvrstilo preko 150 obiskovalcev.

Ob zaključku dogodka so razglasili tudi zmagovalca drugega izbora mladega podjetnika leta. Letos sta to postala podjetniški par Maja Švener in Gregor Koprivnik, ki prihajata iz podjetja Konverzija d.o.o., podjetje upravlja s spletno trgovino z ličili – Ličila.si. Zmagovalca je razglasil vodja komisije za izbor mladega podjetnika leta 2012, Uroš Čimžar, nagradni bon pa je predal marketinški guru Aleš Lisac.

Poglejte si galerijo: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! ter Izbor MP leta.

Žirijo sta mlada podjetnika prepričala s poslovnim modelom, ki temelji na prodaji prek spleta. “Ličila.si so zgodba o uspehu. Prepričala nas je predvsem hitra rast, 180.000 evrov prihodkov v drugem letu poslovanja, prav tako pa tudi velika osebna angažiranost tako Maje kot Gregorja. Gre za primer, ki lepo kaže, kakšnega pomena je v podjetništvu dejstvo, da podjetnik sam preizkuša in uporablja svoje produkte. Hkrati pa verjamemo, da bo podjetje v svoji panogi, glede na dobro zasnovan poslovni model in jasno izraženo vizijo uspešno ustvarjalo še naprej”, nam je zaupal vodja komisije za izbor, Uroš Čimžar iz Domovanje.com.

Preberite si svež intervju z Majo in Gregorjem!

Maja in Gregor sta tako na prestolu Mladega podjetnika leta nadomestila Admirja Latića, ki je v letu 2011 postal prvi mladi podjetnik leta po izboru Zavoda mladi podjetnik. Zmagovalca sta poleg priznanja Mladi podjetnik leta 2012 prejela še za preko 10.000 evrov nagrad. Od izobraževanja “Silicijeva dolina”, ki jo prispeva Hekovnik, do izobraževanja o direktnem marketingu, ki jo prispeva podjetje Lisac & Lisac. Hkrati pa bosta zmagovalca prejela še celo vrsto storitev, od orodja za e-pošto, računovodskega programa in računovodje, spletnega gostovanja, bančnih storitev, IT opreme, orodja za preverjanje bonitete podjetij, pomoč pri izterjavi dolgov, do najema pisarne.

Na izbor za mladega podjetnika leta se je letos prijavilo skoraj 50 kandidatov, kar je več kot v lanskem letu, ko je bil izbor izveden prvič. “Samo tekmovanje ocenjujemo kot zelo uspešno, mladi podjetniki so se v letošnjem letu zelo angažirali, k temu je pripomogel tudi bogat denarni sklad. Tako naš kot tudi sorodni izbori so zelo pomembni za promocijo podjetništva, saj bodočim podjetnikom ponujajo zgled”, pravi Borut Borštnik iz Zavoda mladi podjetnik.

Izbor se bo nadaljeval tudi v prihodnjem letu, potekal bo dlje časa ter bistveno bolj sistematično.

Več informacij o programu dogodka in sponzorjih dobite na spletni strani:

https://mladipodjetnik.si/izbor-za-mladega-podjetnika-leta

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje