Mladi menedžerji pozor! Cotrugli Business School odslej v Ljubljani

Avtor Matej Merljak — 02.04.2008
Komentiraj!
Mednarodno ustanovljena in najhitreje rastoča poslovna šola v regiji, Cotrugli Business School (www.cotrugli.eu) je v mesecu marcu odprla vrata nove podružnice v Ljubljani, z namenom še učinkovitejšega zagotavljanja menedžerskega izobraževanja na višjem nivoju v Sloveniji.
Mladi menedžerji pozor! Cotrugli Business School odslej v Ljubljani

Si upaš?

Kakovost In House programov s svetovno zanimi strokovnjaki je v preteklih letih delovanja šole pustila pečat pri večih slovenskih podjetij, kakor tudi pri posameznikih, ki so svoje menedžersko znanje nadgradili z Executive MBA izobraževanjem.

Cotrugli Business School je bila ustanovljena leta 2003 s pomočjo World Business Academy z namenom uvajanja progresivnih in inovativnih poslovno izobraževalnih programov. Danes združuje svojo vizijo z eminentnimi predavatelji in svetovalci iz svetovno znanih poslovnih šol, kot so Kellogg, European School of Management, Stanford, Harvard, MIT, INCAE in druge. Danes je Cotrugli Business School na področju Hrvaške s sedežem v Zagrebu, vodilna poslovna šola, med najbolj eminentne poslovne šole pa se uvršča tudi na področju Slovenije, Bolgarije ter na področju Srbije, kjer z letošnjim letom ustanavlja svoj drugi center. Prav tako v letošnjem letu pričenja s poslovanjem v Braziliji (Sao Paolo) in Indiji (Bangalore).

Poleg Executive MBA programa, katerega je obiskalo že pet generacij top menedžerjev iz Slovenije, Hrvaške, Bolgarije in Srbije, je Cotrugli Business School profesionalno usmerjena k izvajanju In House programov za podjetja in je ekskluziven regionalni ponudnik za Balanced Scorecard, vodilni sistem za implementacijo poslovnih strategij. Prednosti poslovne šole Cotrugli Business School so kakovostni individualni programi in programi za podjetja s svetovno znanimi predavatelji in strokovnjaki, networking in poslovna druženja ter zagotavljanje kontinuiranega profesionalnega in individualnega napredka. Poslovna šola prav tako v vseh državah delovanja (prav tako v Sloveniji) razpiše štipendije za izjemne menedžerje.

V letu 2008 bo Cotrugli Busines School na področju Slovenije delovala na področju naslednjih programov:  

  • EMBA (Executive MBA program) – program za top menedžment
  • In House Programs - tailor-made programi, prilagojeni potrebam podjetij
  • Management Development Program - program za junior & middle menedžment
  • AMP  (Advanced Management Program) -  5 dnevni middle in top management program
  • MBA program za junior in middle menedžerje
Več o programih si lahko preberete tukaj.
Prijavi se na e-novice!