MladiPodjetnik.si išče nove sodelavce

Ekipa MladiPodjetnik.si išče nove sodelavce!
MladiPodjetnik.si išče nove sodelavce

Iščemo nove sodelavce.

Iščemo sposobne in ambiciozne posameznike, ki imajo znanje in interes za raziskovanje in pisanje krajših in daljših člankov na naslednjih področjih:

  • ustanovitev podjetja (gospodarsko pravo, članki o ustanovitvi podjetja, sp, doo…),

  • računovodstvo in davki,

  • poslovanje (nasveti za vodenje, zaposlovanje, iskanje partnerjev…),

  • financiranje (pridobivanje tveganega kapitala, angelskega kapitala, bančnih posojil, področje razpisov…),

  • marketing (direktni marketing, spletno oglaševanje…),

  • tehnologija, internet (pisanje tehnoloških novic).

Pri zgoraj omenjenih vsebinah pričakujemo kakovost, natančnost in predvsem praktično uporabnost!

Ker na naš naslov dobimo veliko različnih člankov, uporabni pa so le redki, vas pozivamo, da se zgledujete po vsebinah, ki so že na portalu. Teme, ki so nadaljevanje člankov v omenjeni mapi so zelo zaželene in nam jih lahko pošljete na naš e-mail naslov. Zaželene so tudi sorodne ter zgoraj navedene teme. Če bomo članek objavili to pomeni, da bo tudi plačan. Zanima nas predvsem dolgoročno sodelovanje.

Iščemo tudi predavatelje in svetovalce na različnih področjih podjetništva za naša podjetniška izobraževanja in osebe za pomoč pri organizaciji ter trženju dogodkov ter oglasnega prostora – tu nudimo dobro plačilo glede na uspešnost.

Poleg fleksibilnega delovnega časa in denarnega nadomestila nudimo tudi kompenzacijo z udeležbo na izobraževanjih naših partnerjev. Sodelovanje pri projektu mladipodjetnik.si je hkrati tudi odlična priložnost za nabiranje novih znanj z različnih področij, med drugim tudi iz vodenja podjetja, v kar se naš Zavod počasi razvija. Od članov je zaželena udeležba na izobraževanjih v organizaciji zavoda, saj tako vsi skupaj širimo krog naših poznanstev. Okoli organizacije se zbira širok krog podjetnikov na začetku svoje poti ter njihovih že uveljavljenih kolegov, kar pomeni odlično priložnost za grajenje kroga poznanstev. Poleg tega je Zavod mladi podjetnik vez do mnogih organizacij, ki delujejo na področju podjetništva.

Hkrati je kvalitetno delo za naš Zavod nagrajeno tudi s priporočilom Zavoda, ki zaradi čedalje močnejšega branda organizacije odpira marsikatera vrata.

Če se prepoznate v zgornjem opisu nam pošljite kratek opis vaših znanj na naslov info afna mladipodjetnik.si.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli zrcali na internet. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in najpomembneje - ali vse te specifike kot kreatorji besedil upoštevajo ob pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje