MladiPodjetnik.si išče nove sodelavce

Ekipa MladiPodjetnik.si išče nove sodelavce!
MladiPodjetnik.si išče nove sodelavce

Iščemo nove sodelavce.

Iščemo sposobne in ambiciozne posameznike, ki imajo znanje in interes za raziskovanje in pisanje krajših in daljših člankov na naslednjih področjih:

  • ustanovitev podjetja (gospodarsko pravo, članki o ustanovitvi podjetja, sp, doo…),

  • računovodstvo in davki,

  • poslovanje (nasveti za vodenje, zaposlovanje, iskanje partnerjev…),

  • financiranje (pridobivanje tveganega kapitala, angelskega kapitala, bančnih posojil, področje razpisov…),

  • marketing (direktni marketing, spletno oglaševanje…),

  • tehnologija, internet (pisanje tehnoloških novic).

Pri zgoraj omenjenih vsebinah pričakujemo kakovost, natančnost in predvsem praktično uporabnost!

Ker na naš naslov dobimo veliko različnih člankov, uporabni pa so le redki, vas pozivamo, da se zgledujete po vsebinah, ki so že na portalu. Teme, ki so nadaljevanje člankov v omenjeni mapi so zelo zaželene in nam jih lahko pošljete na naš e-mail naslov. Zaželene so tudi sorodne ter zgoraj navedene teme. Če bomo članek objavili to pomeni, da bo tudi plačan. Zanima nas predvsem dolgoročno sodelovanje.

Iščemo tudi predavatelje in svetovalce na različnih področjih podjetništva za naša podjetniška izobraževanja in osebe za pomoč pri organizaciji ter trženju dogodkov ter oglasnega prostora – tu nudimo dobro plačilo glede na uspešnost.

Poleg fleksibilnega delovnega časa in denarnega nadomestila nudimo tudi kompenzacijo z udeležbo na izobraževanjih naših partnerjev. Sodelovanje pri projektu mladipodjetnik.si je hkrati tudi odlična priložnost za nabiranje novih znanj z različnih področij, med drugim tudi iz vodenja podjetja, v kar se naš Zavod počasi razvija. Od članov je zaželena udeležba na izobraževanjih v organizaciji zavoda, saj tako vsi skupaj širimo krog naših poznanstev. Okoli organizacije se zbira širok krog podjetnikov na začetku svoje poti ter njihovih že uveljavljenih kolegov, kar pomeni odlično priložnost za grajenje kroga poznanstev. Poleg tega je Zavod mladi podjetnik vez do mnogih organizacij, ki delujejo na področju podjetništva.

Hkrati je kvalitetno delo za naš Zavod nagrajeno tudi s priporočilom Zavoda, ki zaradi čedalje močnejšega branda organizacije odpira marsikatera vrata.

Če se prepoznate v zgornjem opisu nam pošljite kratek opis vaših znanj na naslov info afna mladipodjetnik.si.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje