MladiPodjetnik.si išče nove sodelavce

Ekipa MladiPodjetnik.si išče nove sodelavce!
MladiPodjetnik.si išče nove sodelavce

Iščemo nove sodelavce.

Iščemo sposobne in ambiciozne posameznike, ki imajo znanje in interes za raziskovanje in pisanje krajših in daljših člankov na naslednjih področjih:

  • ustanovitev podjetja (gospodarsko pravo, članki o ustanovitvi podjetja, sp, doo…),

  • računovodstvo in davki,

  • poslovanje (nasveti za vodenje, zaposlovanje, iskanje partnerjev…),

  • financiranje (pridobivanje tveganega kapitala, angelskega kapitala, bančnih posojil, področje razpisov…),

  • marketing (direktni marketing, spletno oglaševanje…),

  • tehnologija, internet (pisanje tehnoloških novic).

Pri zgoraj omenjenih vsebinah pričakujemo kakovost, natančnost in predvsem praktično uporabnost!

Ker na naš naslov dobimo veliko različnih člankov, uporabni pa so le redki, vas pozivamo, da se zgledujete po vsebinah, ki so že na portalu. Teme, ki so nadaljevanje člankov v omenjeni mapi so zelo zaželene in nam jih lahko pošljete na naš e-mail naslov. Zaželene so tudi sorodne ter zgoraj navedene teme. Če bomo članek objavili to pomeni, da bo tudi plačan. Zanima nas predvsem dolgoročno sodelovanje.

Iščemo tudi predavatelje in svetovalce na različnih področjih podjetništva za naša podjetniška izobraževanja in osebe za pomoč pri organizaciji ter trženju dogodkov ter oglasnega prostora – tu nudimo dobro plačilo glede na uspešnost.

Poleg fleksibilnega delovnega časa in denarnega nadomestila nudimo tudi kompenzacijo z udeležbo na izobraževanjih naših partnerjev. Sodelovanje pri projektu mladipodjetnik.si je hkrati tudi odlična priložnost za nabiranje novih znanj z različnih področij, med drugim tudi iz vodenja podjetja, v kar se naš Zavod počasi razvija. Od članov je zaželena udeležba na izobraževanjih v organizaciji zavoda, saj tako vsi skupaj širimo krog naših poznanstev. Okoli organizacije se zbira širok krog podjetnikov na začetku svoje poti ter njihovih že uveljavljenih kolegov, kar pomeni odlično priložnost za grajenje kroga poznanstev. Poleg tega je Zavod mladi podjetnik vez do mnogih organizacij, ki delujejo na področju podjetništva.

Hkrati je kvalitetno delo za naš Zavod nagrajeno tudi s priporočilom Zavoda, ki zaradi čedalje močnejšega branda organizacije odpira marsikatera vrata.

Če se prepoznate v zgornjem opisu nam pošljite kratek opis vaših znanj na naslov info afna mladipodjetnik.si.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje