MladiPodjetnik.si išče nove sodelavce

Ekipa MladiPodjetnik.si išče nove sodelavce!
MladiPodjetnik.si išče nove sodelavce

Iščemo nove sodelavce.

Iščemo sposobne in ambiciozne posameznike, ki imajo znanje in interes za raziskovanje in pisanje krajših in daljših člankov na naslednjih področjih:

  • ustanovitev podjetja (gospodarsko pravo, članki o ustanovitvi podjetja, sp, doo…),

  • računovodstvo in davki,

  • poslovanje (nasveti za vodenje, zaposlovanje, iskanje partnerjev…),

  • financiranje (pridobivanje tveganega kapitala, angelskega kapitala, bančnih posojil, področje razpisov…),

  • marketing (direktni marketing, spletno oglaševanje…),

  • tehnologija, internet (pisanje tehnoloških novic).

Pri zgoraj omenjenih vsebinah pričakujemo kakovost, natančnost in predvsem praktično uporabnost!

Ker na naš naslov dobimo veliko različnih člankov, uporabni pa so le redki, vas pozivamo, da se zgledujete po vsebinah, ki so že na portalu. Teme, ki so nadaljevanje člankov v omenjeni mapi so zelo zaželene in nam jih lahko pošljete na naš e-mail naslov. Zaželene so tudi sorodne ter zgoraj navedene teme. Če bomo članek objavili to pomeni, da bo tudi plačan. Zanima nas predvsem dolgoročno sodelovanje.

Iščemo tudi predavatelje in svetovalce na različnih področjih podjetništva za naša podjetniška izobraževanja in osebe za pomoč pri organizaciji ter trženju dogodkov ter oglasnega prostora – tu nudimo dobro plačilo glede na uspešnost.

Poleg fleksibilnega delovnega časa in denarnega nadomestila nudimo tudi kompenzacijo z udeležbo na izobraževanjih naših partnerjev. Sodelovanje pri projektu mladipodjetnik.si je hkrati tudi odlična priložnost za nabiranje novih znanj z različnih področij, med drugim tudi iz vodenja podjetja, v kar se naš Zavod počasi razvija. Od članov je zaželena udeležba na izobraževanjih v organizaciji zavoda, saj tako vsi skupaj širimo krog naših poznanstev. Okoli organizacije se zbira širok krog podjetnikov na začetku svoje poti ter njihovih že uveljavljenih kolegov, kar pomeni odlično priložnost za grajenje kroga poznanstev. Poleg tega je Zavod mladi podjetnik vez do mnogih organizacij, ki delujejo na področju podjetništva.

Hkrati je kvalitetno delo za naš Zavod nagrajeno tudi s priporočilom Zavoda, ki zaradi čedalje močnejšega branda organizacije odpira marsikatera vrata.

Če se prepoznate v zgornjem opisu nam pošljite kratek opis vaših znanj na naslov info afna mladipodjetnik.si.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje