MladiPodjetnik.si ima nov forum!

Že nekaj časa smo obljubljali, da bomo prenovili forum našega portala. To se je v preteklih dneh dokončno zgodilo. Forum smo prenovili, sedaj je na voljo na novi, sodobni platformi. Vse informacije so v nadaljevanju novice.

Kot ste verjetno že sami opazili, smo forum preselili na novo platformo. Stari forum je v še vedno dostopen (tukaj), vendar pa v njem ni več možno objavljati novih tem in prispevkov.

Na novem forumu se lahko prijavljate s svojim obstoječim uporabniškim imenom in geslom s starega foruma. V primeru, da pri tem naletite na težave, nam to prosim sporočite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Za prenovo foruma smo se odločili zaradi zastarele platforme starega foruma. Zaradi novih forumskih tem ter precejšne neurejenosti in ponavljajočih tem na starem forumu, se nismo odločili za prenos vsebin s starega foruma. Dodaten razlog je v tem, da bi s premikom vsebin te izgubile svojo pozicijo v iskalnikih, kar bi precej poslabšalo obiskanost starega foruma. Stare teme so tako še vedno dostopne na povezavi, ki je navedena zgoraj.

Prenovljeni forum je tehnično precej bolj napreden in enostaven za uporabo, hkrati pa omogoča tudi večjo povezanost s portalom. Hkrati bo tudi precej bolj moderiran, v posameznih temah so dodana najpogostejša vprašanja, ki jih zastavljajo novi člani foruma ter povezave na članke na portalu. S tem bi radi prispevali k večji preglednosti foruma ter hkrati razbremenili nekatere redne člane foruma in naše strokovne sodelavce, ki nenehno odgovarjajo na ponavljajoča vprašanja. Vse nove člane pozivamo, naj najprej pobrskajo po arhivu starega foruma, na veliko osnovnih vprašanj pa si lahko odgovorijo tudi sami z branjem člankov na našem portalu.

Upamo, da nas boste še naprej redno obiskovali in da boste tudi na novem forumu našli vse podjetniške (in druge) informacije, ki vas zanimajo.

Vabimo vas, da čimprej zastavite kakšno vprašanje, da forum čimprej spet zaživi!

Štirim obiskovalcem foruma, ki bodo v prvem mesecu delovanja novega foruma (torej do konca februarja) prispevala najbolj konstruktivne debate, bomo podarili MP majico “Sam svoj šef”.