MladiPodjetnik.si ima nov forum!

Že nekaj časa smo obljubljali, da bomo prenovili forum našega portala. To se je v preteklih dneh dokončno zgodilo. Forum smo prenovili, sedaj je na voljo na novi, sodobni platformi. Vse informacije so v nadaljevanju novice.

Kot ste verjetno že sami opazili, smo forum preselili na novo platformo. Stari forum je v še vedno dostopen (tukaj), vendar pa v njem ni več možno objavljati novih tem in prispevkov.

Na novem forumu se lahko prijavljate s svojim obstoječim uporabniškim imenom in geslom s starega foruma. V primeru, da pri tem naletite na težave, nam to prosim sporočite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Za prenovo foruma smo se odločili zaradi zastarele platforme starega foruma. Zaradi novih forumskih tem ter precejšne neurejenosti in ponavljajočih tem na starem forumu, se nismo odločili za prenos vsebin s starega foruma. Dodaten razlog je v tem, da bi s premikom vsebin te izgubile svojo pozicijo v iskalnikih, kar bi precej poslabšalo obiskanost starega foruma. Stare teme so tako še vedno dostopne na povezavi, ki je navedena zgoraj.

Prenovljeni forum je tehnično precej bolj napreden in enostaven za uporabo, hkrati pa omogoča tudi večjo povezanost s portalom. Hkrati bo tudi precej bolj moderiran, v posameznih temah so dodana najpogostejša vprašanja, ki jih zastavljajo novi člani foruma ter povezave na članke na portalu. S tem bi radi prispevali k večji preglednosti foruma ter hkrati razbremenili nekatere redne člane foruma in naše strokovne sodelavce, ki nenehno odgovarjajo na ponavljajoča vprašanja. Vse nove člane pozivamo, naj najprej pobrskajo po arhivu starega foruma, na veliko osnovnih vprašanj pa si lahko odgovorijo tudi sami z branjem člankov na našem portalu.

Upamo, da nas boste še naprej redno obiskovali in da boste tudi na novem forumu našli vse podjetniške (in druge) informacije, ki vas zanimajo.

Vabimo vas, da čimprej zastavite kakšno vprašanje, da forum čimprej spet zaživi!

Štirim obiskovalcem foruma, ki bodo v prvem mesecu delovanja novega foruma (torej do konca februarja) prispevala najbolj konstruktivne debate, bomo podarili MP majico “Sam svoj šef”.

 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje