MladiPodjetnik.si ima nov forum!

Že nekaj časa smo obljubljali, da bomo prenovili forum našega portala. To se je v preteklih dneh dokončno zgodilo. Forum smo prenovili, sedaj je na voljo na novi, sodobni platformi. Vse informacije so v nadaljevanju novice.

Kot ste verjetno že sami opazili, smo forum preselili na novo platformo. Stari forum je v še vedno dostopen (tukaj), vendar pa v njem ni več možno objavljati novih tem in prispevkov.

Na novem forumu se lahko prijavljate s svojim obstoječim uporabniškim imenom in geslom s starega foruma. V primeru, da pri tem naletite na težave, nam to prosim sporočite. Z veseljem vam bomo pomagali.

Za prenovo foruma smo se odločili zaradi zastarele platforme starega foruma. Zaradi novih forumskih tem ter precejšne neurejenosti in ponavljajočih tem na starem forumu, se nismo odločili za prenos vsebin s starega foruma. Dodaten razlog je v tem, da bi s premikom vsebin te izgubile svojo pozicijo v iskalnikih, kar bi precej poslabšalo obiskanost starega foruma. Stare teme so tako še vedno dostopne na povezavi, ki je navedena zgoraj.

Prenovljeni forum je tehnično precej bolj napreden in enostaven za uporabo, hkrati pa omogoča tudi večjo povezanost s portalom. Hkrati bo tudi precej bolj moderiran, v posameznih temah so dodana najpogostejša vprašanja, ki jih zastavljajo novi člani foruma ter povezave na članke na portalu. S tem bi radi prispevali k večji preglednosti foruma ter hkrati razbremenili nekatere redne člane foruma in naše strokovne sodelavce, ki nenehno odgovarjajo na ponavljajoča vprašanja. Vse nove člane pozivamo, naj najprej pobrskajo po arhivu starega foruma, na veliko osnovnih vprašanj pa si lahko odgovorijo tudi sami z branjem člankov na našem portalu.

Upamo, da nas boste še naprej redno obiskovali in da boste tudi na novem forumu našli vse podjetniške (in druge) informacije, ki vas zanimajo.

Vabimo vas, da čimprej zastavite kakšno vprašanje, da forum čimprej spet zaživi!

Štirim obiskovalcem foruma, ki bodo v prvem mesecu delovanja novega foruma (torej do konca februarja) prispevala najbolj konstruktivne debate, bomo podarili MP majico “Sam svoj šef”.

 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje