Moč dobre volje v podjetništvu

Dandanes so prijaznost in dobri odnosi v delovni ekipi prava redkost. Ljudje pozabljajo, da bi lahko na reševanje težav in prepirov gledali z manj razburjanja in jeze ter se jih lotili z lepo besedo in z nasmehom na obrazu. Kot pravi stari rek, lepa beseda vedno lepo mesto najde.

Ustanovitev podjetja je za mladega podjetnika stresna izkušnja, saj se lahko dolgo načrtovane poslovne strategije v trenutku začnejo odvijati drugače, kot smo si zamislili. Takrat nastopijo težave, stres, jeza in vse ostale frustracije, ki sodijo zraven. V takšnih situacijah je najbolje ohraniti hladno glavo in se težav lotiti kar se da hitro, brez nepotrebnega razburjanja in brez znašanja nad ljudmi okoli sebe.

Enako je tudi pri odnosu s potencialnimi strankami. Kljub temu, da znajo biti te včasih zelo naporne in se razburjajo zaradi stvari, ki jih niste zagrešili vi, morate kljub temu vedno rešiti nesporazum z nasmehom in lepo besedo, pa čeprav zna biti to včasih zelo težko.

Navajamo še nekaj razlogov, zakaj je na delovnem mestu vredno biti napolnjen s pozitivno energijo in prijazno sodelovati s sodelavci:

  1. Ljudje bodo želeli biti v vaši bližini, kajti prijaznost do drugih je ključna komponenta, ki nam zagotovi njihovo pripravljenost za sodelovanje in pomoč.

  2. Pridobili boste sloves dobrega delavca, šefa, in se izognili zahrbtnim zavijanjem z očmi svojih sodelavcev, saj je vzajemno sodelovanje zaposlenih v podjetju temelj njegovega uspeha.

  3. Dober glas vašega načina poslovanja se bo hitro razširil, kar pa bo vplivalo tudi na potencialne stranke, ki se rade vračajo in svoje zadovoljstvo nad vašimi storitvami širijo naprej.

  4. Občutek preobremenjenosti in napetosti bo izginil.

Vir: youngentrepreneur.com

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje