MOČ MREŽENJA! Vabilo k sodelovanju na 28. konferenci PODIM

Avtor ssdulapa — 09.01.2008
Komentiraj!
Vabimo vas k sodelovanju na že 28. mednarodni konferenci o podjetništvu in inoviranju PODIM, ki jo organizira IRP Inštitut za raziskovanje podjetništva skupaj z Javno agencijo za podjetništvo in tuje investicije in Univerzo v Mariboru pod generalnim pokroviteljstvom Nove KBM. Konferenca bo potekala 27. in 28. marca v konferenčnem centru Habakuk v Mariboru.

Na letošnji konferenci PODIM  bomo odkrivali moč povezovanja in mreženja.

Ljudje so najbolj dragocen in najredkejši vir za razvoj podjetij in regij, zato je potrebno iskati razvojne sinergije s povezovanjem ljudi z različnih koncev sveta, z različnim ozadjem in z različnimi izkušnjami, ki so jih pripravljeni deliti. Mreženje je  pomembna poslovna veščina, ki omogoča ne samo bolj uspešno sklepanje poslov ampak tudi vzdrževanje inovacijske moči podjetja.

Če želite na konferenci PODIM predstaviti svoj prispevek, vas vabimo, da nam pošljete povzetek prispevka, ki naj obsega eno stran. Članek se mora nanašati na glavno temo konference in zajemati praktične rešitve za razvoj podjetništva in inovativnosti. Ocenjevalna komisija bo prispevke najprej izbrala na podlagi povzetka, končna odločitev pa bo temeljila na oceni celotne vsebine prispevka.

Pomembni datumi:

•    25. januar 2008: Oddaja povzetka (1 stran) in 1/3 strani delovnega življenjepisa. Po e-pošti.
•    5. februar 2008: Sprejem ali zavrnitev prispevka; navodila za oblikovanje prispevka. Po e-pošti.
•    28. februar 2008: Oddaja prispevka v obsegu 8 do 10 strani, v skladu z navodili. Po e-pošti.
•    5. marec 2008: Zadnji rok za plačilo kotizacije avtorjev prispevkov.
•    10. marec 2008: Končni program in podrobne informacije o konferenci. Po e-pošti.

Povzetek svojega prispevka pošljite na e-naslov: barbara.bradac@uni-mb.si

(Barbara Bradač, Inštitut za podjetništvo in management malih podjetij, Ekonomsko-poslovna fakulteta Univerze v Mariboru).

Več informacij o konferenci najdete na: www.podim.org .

Prijavi se na e-novice!