Močno zavezništvo med Opinno in slovenskimi start-up podjetji

16. septembra je Opinno predstavilo partnerstvo s programom Boundbraker, ki sta ga ustanovila izkušena podjetnika, ki sta povezana s slovenskimi univerzami, Kristjan Pečanac in Tomaž Frelih.
Močno zavezništvo med Opinno in slovenskimi start-up podjetji

Slovenska start-up podjetja so dobila povezavo s Sicilijevo dolino. (vir slike: http://www.freefoto.com/)

Opinno je mreža podjetnikov, investitorjev in svežih idej. Pri Opinno iščejo najbolj perspektivna mlada mednarodna podjetja (ki se ukvarjajo s spletno tehnologijo, mobilno tehnologijo ter čisto in bio tehnologijo) in jim zagotavljajo okolje, ki je prijazno start-up podjetjem.

Program Boundbraker oziroma Brezmejnik teži k temu, da bi povezal študente in raziskovalce univerze s podjetniškim okoljem Slovenije, medtem ko gradi močno visoko tehnološko skupnost in jo povezuje z globalnim trgom.

Partnerstvo med Opinno in Boundbraker-jem je odprlo vrata v Sicilijevo dolino (angl. Silicon Valley) Tehnološkemu parku Ljubljana, slovenskim univerzam, vladi in še mnogim drugim slovenskim investitorjem.

Glavna naloga Opinno je, da zagotovi kontakt med Boundbraker-jem in San Franciscom. Opinno bo programu Boundbraker zagotavljal tudi uporabno znanje, povezave z lokalnimi podjetniki in investitorji, kar bo pripomoglo k asimilacji Boundbraker-ja v inovativno okolje Silicijev doline.

S pomočjo Opinno bo Boundbraker v Sloveniji povečal število strateških partnerjev in investitorjev iz ZDA.

 

Vir: Opinno.com

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje