MP zaključil še en uspešen dogodek

Včeraj je na EF v Ljubljani potekala delavnica Osnove računovodstve za mlade podjetnike v svoji peti ponovitvi. Dogodek je bil uspešno izpeljan, prav tako smo izredno zadovoljni tudi z obiskom, saj je prejšnji teden potekal teden podjetništva z mnogimi dogodki.
MP zaključil še en uspešen dogodek

Uspešno smo zaključili izobraževanje Osnove računovodstva.

Uvod je tudi tokrat napravil Blaž Kos iz Poslovnih angelov. Povedal nam je nekaj osnov, ki jih je dobro vedeti pri vstopu v svet podjetništva ter nas opozoril na nekaj uspešnih primerov razvoja podjetniških idej.

Poudarek je dal tudi lastnostim, ki naredijo dobrega podjetnika ter opozoril na nekaj slabih lastnosti, ki so lahko pogubne za razvoj posla.

Sledil je osrednji del dogodka s predavateljico Natalijo Kunstek o Osnovah računovodstva. V dobro uro in pol trajajočem predavanju je Natalija osvetlila najpomembnejše osnove računovodstva, zaradi veliko vprašanj iz publike na to temo se je precej ustavila pri davku na dodano vrednost.

Na koncu je sledila še predstavitev miniMAXa s strani Marka Češnovarja iz SAOP.

Ocene predavateljice ter same organizacije in ustreznosti tematike so bile visoke, skupno se je delavnice udeležilo okoli 110 obiskovalcev.

Za konec bi se še enkrat zahvalili vsem predavateljem ter sponzorjema SAOP ter Verlag Dashöfer, ki sta za vse udeležence kupila vstopnice.

Naj vas spomnimo še na nadaljevanje včerajšnjega dogodka, ki bo v petek v Ljubljani. Pripravljamo namreč razširjeno delavnico podjetnikovi prvi koraki po računovodstvu.

 

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje