MP zaključil še en uspešen dogodek

Včeraj je na EF v Ljubljani potekala delavnica Osnove računovodstve za mlade podjetnike v svoji peti ponovitvi. Dogodek je bil uspešno izpeljan, prav tako smo izredno zadovoljni tudi z obiskom, saj je prejšnji teden potekal teden podjetništva z mnogimi dogodki.
MP zaključil še en uspešen dogodek

Uspešno smo zaključili izobraževanje Osnove računovodstva.

Uvod je tudi tokrat napravil Blaž Kos iz Poslovnih angelov. Povedal nam je nekaj osnov, ki jih je dobro vedeti pri vstopu v svet podjetništva ter nas opozoril na nekaj uspešnih primerov razvoja podjetniških idej.

Poudarek je dal tudi lastnostim, ki naredijo dobrega podjetnika ter opozoril na nekaj slabih lastnosti, ki so lahko pogubne za razvoj posla.

Sledil je osrednji del dogodka s predavateljico Natalijo Kunstek o Osnovah računovodstva. V dobro uro in pol trajajočem predavanju je Natalija osvetlila najpomembnejše osnove računovodstva, zaradi veliko vprašanj iz publike na to temo se je precej ustavila pri davku na dodano vrednost.

Na koncu je sledila še predstavitev miniMAXa s strani Marka Češnovarja iz SAOP.

Ocene predavateljice ter same organizacije in ustreznosti tematike so bile visoke, skupno se je delavnice udeležilo okoli 110 obiskovalcev.

Za konec bi se še enkrat zahvalili vsem predavateljem ter sponzorjema SAOP ter Verlag Dashöfer, ki sta za vse udeležence kupila vstopnice.

Naj vas spomnimo še na nadaljevanje včerajšnjega dogodka, ki bo v petek v Ljubljani. Pripravljamo namreč razširjeno delavnico podjetnikovi prvi koraki po računovodstvu.

 

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje