MP zaključil še en uspešen dogodek

Včeraj je na EF v Ljubljani potekala delavnica Osnove računovodstve za mlade podjetnike v svoji peti ponovitvi. Dogodek je bil uspešno izpeljan, prav tako smo izredno zadovoljni tudi z obiskom, saj je prejšnji teden potekal teden podjetništva z mnogimi dogodki.
MP zaključil še en uspešen dogodek

Uspešno smo zaključili izobraževanje Osnove računovodstva.

Uvod je tudi tokrat napravil Blaž Kos iz Poslovnih angelov. Povedal nam je nekaj osnov, ki jih je dobro vedeti pri vstopu v svet podjetništva ter nas opozoril na nekaj uspešnih primerov razvoja podjetniških idej.

Poudarek je dal tudi lastnostim, ki naredijo dobrega podjetnika ter opozoril na nekaj slabih lastnosti, ki so lahko pogubne za razvoj posla.

Sledil je osrednji del dogodka s predavateljico Natalijo Kunstek o Osnovah računovodstva. V dobro uro in pol trajajočem predavanju je Natalija osvetlila najpomembnejše osnove računovodstva, zaradi veliko vprašanj iz publike na to temo se je precej ustavila pri davku na dodano vrednost.

Na koncu je sledila še predstavitev miniMAXa s strani Marka Češnovarja iz SAOP.

Ocene predavateljice ter same organizacije in ustreznosti tematike so bile visoke, skupno se je delavnice udeležilo okoli 110 obiskovalcev.

Za konec bi se še enkrat zahvalili vsem predavateljem ter sponzorjema SAOP ter Verlag Dashöfer, ki sta za vse udeležence kupila vstopnice.

Naj vas spomnimo še na nadaljevanje včerajšnjega dogodka, ki bo v petek v Ljubljani. Pripravljamo namreč razširjeno delavnico podjetnikovi prvi koraki po računovodstvu.

 

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje