MySpace Mail vstopil na trg e-poštnih storitev

Zadnjih nekaj mesecev je MySpace intenzivno delal na projektu novega spletnega poštnega predala, ki je sedaj uporabnikom po vsem svetu na voljo v beta verziji.
MySpace Mail vstopil na trg e-poštnih storitev

Primerjalna tabela prednosti različnih ponudnikov elektronskih poštnih predalov.

MySpace Mail s skoraj 130 milijoni uporabniki je četrti največji ponudnik elektronskih poštnih predalov na svetu, in drugi največji v Ameriki. Storitev je zgrajena na storitvi MySpace Messaging, ki jo uporablja nekje 20 % celotnega prometa spletne strani MySpaca.

Ena izmed novosti, ki so jih uvedli je, da je stran, ki je postavljena na  myspace.com/techcrunch, lahko na primer mail uporabnika techcrunch@myspace.com, oziroma si lahko uporabnik e-mail sam izbere, če mu predlagani ni všeč. MySpace Mail po novem prav tako omogoča, da lahko pošljemo slike, glasbo ali video kot priponko.

V primerjavi z drugimi ponudniki elektronskih predalov ponuja neomejeno velikost poštnega nabiralnika, uporabniku pa tudi omogoča realni pregled kaj uporabniki, s katerimi ste imeli pogovor, počnejo na strani.

V MySpaceu pravijo, da je lahko status uporabnika tako zaseben kot javen, odvisno od tega kako se sam odloči. V sklopu maila pa so uvedli tudi anti-spam tehnologijo ter pregledovanje virusov, kar omogoča varno in zanesljivo uporabo e-maila.

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje