MySpace Mail vstopil na trg e-poštnih storitev

Zadnjih nekaj mesecev je MySpace intenzivno delal na projektu novega spletnega poštnega predala, ki je sedaj uporabnikom po vsem svetu na voljo v beta verziji.
MySpace Mail vstopil na trg e-poštnih storitev

Primerjalna tabela prednosti različnih ponudnikov elektronskih poštnih predalov.

MySpace Mail s skoraj 130 milijoni uporabniki je četrti največji ponudnik elektronskih poštnih predalov na svetu, in drugi največji v Ameriki. Storitev je zgrajena na storitvi MySpace Messaging, ki jo uporablja nekje 20 % celotnega prometa spletne strani MySpaca.

Ena izmed novosti, ki so jih uvedli je, da je stran, ki je postavljena na  myspace.com/techcrunch, lahko na primer mail uporabnika techcrunch@myspace.com, oziroma si lahko uporabnik e-mail sam izbere, če mu predlagani ni všeč. MySpace Mail po novem prav tako omogoča, da lahko pošljemo slike, glasbo ali video kot priponko.

V primerjavi z drugimi ponudniki elektronskih predalov ponuja neomejeno velikost poštnega nabiralnika, uporabniku pa tudi omogoča realni pregled kaj uporabniki, s katerimi ste imeli pogovor, počnejo na strani.

V MySpaceu pravijo, da je lahko status uporabnika tako zaseben kot javen, odvisno od tega kako se sam odloči. V sklopu maila pa so uvedli tudi anti-spam tehnologijo ter pregledovanje virusov, kar omogoča varno in zanesljivo uporabo e-maila.

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje