MySpace Mail vstopil na trg e-poštnih storitev

Zadnjih nekaj mesecev je MySpace intenzivno delal na projektu novega spletnega poštnega predala, ki je sedaj uporabnikom po vsem svetu na voljo v beta verziji.
MySpace Mail vstopil na trg e-poštnih storitev

Primerjalna tabela prednosti različnih ponudnikov elektronskih poštnih predalov.

MySpace Mail s skoraj 130 milijoni uporabniki je četrti največji ponudnik elektronskih poštnih predalov na svetu, in drugi največji v Ameriki. Storitev je zgrajena na storitvi MySpace Messaging, ki jo uporablja nekje 20 % celotnega prometa spletne strani MySpaca.

Ena izmed novosti, ki so jih uvedli je, da je stran, ki je postavljena na  myspace.com/techcrunch, lahko na primer mail uporabnika techcrunch@myspace.com, oziroma si lahko uporabnik e-mail sam izbere, če mu predlagani ni všeč. MySpace Mail po novem prav tako omogoča, da lahko pošljemo slike, glasbo ali video kot priponko.

V primerjavi z drugimi ponudniki elektronskih predalov ponuja neomejeno velikost poštnega nabiralnika, uporabniku pa tudi omogoča realni pregled kaj uporabniki, s katerimi ste imeli pogovor, počnejo na strani.

V MySpaceu pravijo, da je lahko status uporabnika tako zaseben kot javen, odvisno od tega kako se sam odloči. V sklopu maila pa so uvedli tudi anti-spam tehnologijo ter pregledovanje virusov, kar omogoča varno in zanesljivo uporabo e-maila.

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje