Na dvodnevnem tečaju programiranja do znanja o HTML in CSS

Avtor — 14.04.2016
Spoznaj se z osnovami izdelovanja spletnih strani s HTML in CSS. Dvodnevni tečaj programiranja, primeren za popolne začetnike, bo vodil izkušeni programerski ninja Janko Tomšič.
Na dvodnevnem tečaju programiranja do znanja o HTML in CSS

Na dvodnevnem tečaju programiranja do znanja o HTML in CSS (Vir slike: Mmt.li).

Kaj se bom naučil/a?

  • Pisanje strukture spletnih strani z jezikom HTML
  • Urejanje izgleda spletne strani z jezikom CSS
  • Delanje CSS razreza (layouts)
  • Uporabo orodij za razvijalce v brskalniku
  • Uporabo odličnega urejevalnika kode Brackets

Ti je vse našteto španska vas? Ne skrbi, tečaj je namenjen popolnim začetnikom, ki jim v dveh dneh na lep in razumljiv način razjasnimo vse naštete tematike.

Kaj bom imel/a za pokazati po tečaju?

Tekom tečaja bo vsak udeleženec oz. udeleženka naredil tri spletne strani, ki jih bo lahko nato ponosno pokazal/a vsem poznanim. Pridobil/a boš osnove veščin, ki postajajo ključne v 21. stoletju. In kar je najpomembneje, ugotovil/a boš, ali je programiranje zate ali ne.

V ceno tečaja je vključeno:

  • 2x po 8 ur praktičnega izobraževanja (tekom tečaja vsak udeleženec naredi kar 3 spletne strani),
  • 2x kosilo,
  • prigrizki in pijača skozi ves tečaj,
  • zanimiv in poučen programerski vikend v super družbi,
  • priročna darila, ki jih bo po zaključku tečaja prejel vsak udeleženec.

Kdaj in kje?

Tečaj bo potekal čez vikend, od 23. do 24. aprila 2016, v Tehnološkem parku Ljubljana, vsak dan od jutra (10.00) do večera (18.00). Prvi dan se bomo spoznali s HTML jezikom za strukturiranje spletnih strani, orodji za razvijalce in urejevalnikom kode Brackets ter naredili svojo prvo spletno stran. Drugi dan pa bomo svoje pridobljeno HTML znanje nadgradili s CSS formatiranjem in oblikovanjem, ter naredili še dve novi spletni strani.

Ker bo tečaj potekal vsak dan od 10.00 do 18.00, bo vmes seveda tudi kosilo (tudi programerji morajo jesti), ki je vključeno v ceno tečaja in ga zagotovimo mi. Prav tako je ves čas na voljo tudi sadje in prigrizki ter pijača.

Tečaj je namenjen odraslim nad 18. letom starosti. Seveda pa lahko naredimo tudi izjemo, v kolikor je udeleženec starejši od 15 let (ali pa ima spremljevalca, če je še mlajši).

Kaj potrebujem s sabo?

Potrebuješ le svoj prenosni računalnik, ter zvrhano mero radovednosti in programerske navdušenosti 🙂

Cena

Če se prijaviš dovolj hitro, lahko plačaš znižano EARLY BIRD ceno 157,00 EUR – to je kar 55% popust! Za prijave tik pred tečajem pa velja polna cena tečaja, 347,00 EUR.

V ceno je poleg tečaja vključena še prehrana (kosilo, prigrizki in pijača), na koncu pa bo vsak udeleženec še prejel nekajkul darilc. Kar veliko za tako ugodno ceno, kajne?

Število mest je omejeno na 10, zato ne oklevaj in se prijavi čimprej! >>


Oznake: