Na Indiegogo je trenutno aktualnih več slovenskih projektov!

Na spletni platformi Indiegogo, kjer podjetniki zbirajo denarna sredstva potrebna za uresničitev svojih poslovnih idej, se je v preteklosti predstavilo že kar nekaj slovenskih projektov, trenutno pa jih je aktualnih kar šest.
Kako se uspešno prebiti na pospeševalnik 500 Startups?

Kako se uspešno prebiti na pospeševalnik 500 Startups? (Vir slike: sxc.hu)

Dee Lee Doo

O mladi slovenski oblikovalki Iris Trstenjak, ki v mesecu novembru na Indiegogo zbira sredstva za uresničitev svoje podjetniške ideje, smo že pisali. Preberite si več o zanimivem projektu mlade oblikovalke, ki se z lesenimi dildi podaja v podjetniške vode: Dee Lee Doo – nov slovenski projekt na Indiegogo >>

Iris za zagon množične proizvodnje lesenih dildov potrebuje vsaj 10 tisoč dolarjev. Časa za zbiranje sredstev ima še do 2. decembra 2013, do danes pa ji je uspelo prepričati skoraj 30 podpornikov in zbrati več kot 2 tisoč dolarjev.

Twistball

Na spletni platformi Indiegogo s pomočjo crowdfundinga denarna sredstva zbira tudi Twistball, delo ekipe iz Maribora, ki predstavlja pravo pravcato revolucijo na področju miselnih iger. Več o produktu, ki je nastajal skoraj 20 let, si preberite v  novički: Geometrijska miselna igra Twistball na Indiegogo! >>

Spletna kampanja bo trajala do 16. decembra 2013, ekipa pa si je zastavila cilj zbrati 10 tisoč dolarjev. Ker gre za tako imenovano fleksibilno kampanjo, bo ekipa sredstva prejela tudi v primeru, da zastavljenega cilja ne doseže v roku, kar je ena izmed prednosti platforme Indiegogo. Zaenkrat je ekipi uspelo zbrati že več kot 3 tisoč dolarjev, prepričali pa so že več kot 20 podpornikov, in to le v nekaj dneh.

Podprite projekt na Indiegogo >>

Lishinu

Rok Fikfak in Grega Likar se na Indiegogo predstavljata z Lishinu, prvim zložljivim povodcem, ki ima obliko ure. Gre za povodec, ki si ga preprosto nadenemo na zapestje. Nosimo ga kot uro, zato nas ne ovira pri vsakdanjih opravilih. Rok in Grega sta ga večkrat preizkusila tudi med tekom in zagotavljata, da je odličen tudi kot tekaški pripomoček. Več o inovativnem pripomočku si preberite v novički: Lishinu: Zakaj na Indiegogo? >>

V kampanji, ki bo trajala 34 dni, podjetnika poskušata zbrati 90 tisoč dolarjev. Denarna sredstva bosta uporabila za orodje in dokončanje prve serije izdelkov. Časa za zbiranje sredstev imata še do 7. decembra 2013, zaenkrat pa sta zbrala skoraj 3 tisoč dolarjev.

Artist Residency in Xiamen

Sandra Đorem je mlada plesalka in raziskovalka, ki deluje na področju kulturnih študij. Izbrana je bila, da sodeluje na 2. mednarodnem interdisciplinarnem projektu brez meja, ki bo potekal v sodelovanju z univerzo Xiamen, Xiamen Kendo-Yishan in MassBOX Art kampom.

Na platformi Indiegogo zbira 1.500 dolarjev, ki jih potrebuje za letalsko karto in vlak do prizorišča, saj bo projekt potekal na Kitajskem. Časa za zbiranje sredstev ima še do 29. novembra 2013, ker pa gre za t. i. fleksibilno kampanjo, bo Sandra sredstva prejela tudi v primeru, da ne uspe zbrati polnega zneska.

Help Ami

Na Indiegogo sredstva zbira tudi kuža Ami, štiriletna argentinska doga, ki je bil pred kratkim diagnosticiran z limfomom, rakom limfatičnega sistema. Tovrstni tip rakavega obolenja ne omogoča kirurškega zdravljenja, zato so se lastniki odločili, da mu omogočijo kemoterapijo, ki je njegovo edino upanje za ozdravitev.

Preko platforme Indiegogo bodo poskušali zbrati 3.400 dolarjev, ki so potrebni za financiranje zdravljenja psička Amija. Časa za zbiranje sredstev imajo še do 1. januarja 2014, tudi v tem primeru pa gre za “fleksibilno kampanjo” in lastniki bodo zbrana sredstva prejeli tudi v primeru, da ne uspejo doseči zastavljenega cilja.

Franšiza trgovin z avtodeli

Robert Jakelič, izkušen trgovec z avtomobili, si želi izpeljati projekt, toda zanj nima dovolj denarnih sredstev. Gre za odprtje lastne franšize, v kateri se bo prodajalo avtomobilske dele. Denar potrebuje za programsko opremo, prostor, opremo ipd.

Da bi projekt lahko uspešno izpeljal, potrebuje 200 tisoč dolarjev. Časa za zbiranje sredstev ima še do 26. decembra 2013, torej še več kot mesec dni.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje