Na Indiegogo je trenutno aktualnih več slovenskih projektov!

Na spletni platformi Indiegogo, kjer podjetniki zbirajo denarna sredstva potrebna za uresničitev svojih poslovnih idej, se je v preteklosti predstavilo že kar nekaj slovenskih projektov, trenutno pa jih je aktualnih kar šest.
Kako se uspešno prebiti na pospeševalnik 500 Startups?

Kako se uspešno prebiti na pospeševalnik 500 Startups? (Vir slike: sxc.hu)

Dee Lee Doo

O mladi slovenski oblikovalki Iris Trstenjak, ki v mesecu novembru na Indiegogo zbira sredstva za uresničitev svoje podjetniške ideje, smo že pisali. Preberite si več o zanimivem projektu mlade oblikovalke, ki se z lesenimi dildi podaja v podjetniške vode: Dee Lee Doo – nov slovenski projekt na Indiegogo >>

Iris za zagon množične proizvodnje lesenih dildov potrebuje vsaj 10 tisoč dolarjev. Časa za zbiranje sredstev ima še do 2. decembra 2013, do danes pa ji je uspelo prepričati skoraj 30 podpornikov in zbrati več kot 2 tisoč dolarjev.

Twistball

Na spletni platformi Indiegogo s pomočjo crowdfundinga denarna sredstva zbira tudi Twistball, delo ekipe iz Maribora, ki predstavlja pravo pravcato revolucijo na področju miselnih iger. Več o produktu, ki je nastajal skoraj 20 let, si preberite v  novički: Geometrijska miselna igra Twistball na Indiegogo! >>

Spletna kampanja bo trajala do 16. decembra 2013, ekipa pa si je zastavila cilj zbrati 10 tisoč dolarjev. Ker gre za tako imenovano fleksibilno kampanjo, bo ekipa sredstva prejela tudi v primeru, da zastavljenega cilja ne doseže v roku, kar je ena izmed prednosti platforme Indiegogo. Zaenkrat je ekipi uspelo zbrati že več kot 3 tisoč dolarjev, prepričali pa so že več kot 20 podpornikov, in to le v nekaj dneh.

Podprite projekt na Indiegogo >>

Lishinu

Rok Fikfak in Grega Likar se na Indiegogo predstavljata z Lishinu, prvim zložljivim povodcem, ki ima obliko ure. Gre za povodec, ki si ga preprosto nadenemo na zapestje. Nosimo ga kot uro, zato nas ne ovira pri vsakdanjih opravilih. Rok in Grega sta ga večkrat preizkusila tudi med tekom in zagotavljata, da je odličen tudi kot tekaški pripomoček. Več o inovativnem pripomočku si preberite v novički: Lishinu: Zakaj na Indiegogo? >>

V kampanji, ki bo trajala 34 dni, podjetnika poskušata zbrati 90 tisoč dolarjev. Denarna sredstva bosta uporabila za orodje in dokončanje prve serije izdelkov. Časa za zbiranje sredstev imata še do 7. decembra 2013, zaenkrat pa sta zbrala skoraj 3 tisoč dolarjev.

Artist Residency in Xiamen

Sandra Đorem je mlada plesalka in raziskovalka, ki deluje na področju kulturnih študij. Izbrana je bila, da sodeluje na 2. mednarodnem interdisciplinarnem projektu brez meja, ki bo potekal v sodelovanju z univerzo Xiamen, Xiamen Kendo-Yishan in MassBOX Art kampom.

Na platformi Indiegogo zbira 1.500 dolarjev, ki jih potrebuje za letalsko karto in vlak do prizorišča, saj bo projekt potekal na Kitajskem. Časa za zbiranje sredstev ima še do 29. novembra 2013, ker pa gre za t. i. fleksibilno kampanjo, bo Sandra sredstva prejela tudi v primeru, da ne uspe zbrati polnega zneska.

Help Ami

Na Indiegogo sredstva zbira tudi kuža Ami, štiriletna argentinska doga, ki je bil pred kratkim diagnosticiran z limfomom, rakom limfatičnega sistema. Tovrstni tip rakavega obolenja ne omogoča kirurškega zdravljenja, zato so se lastniki odločili, da mu omogočijo kemoterapijo, ki je njegovo edino upanje za ozdravitev.

Preko platforme Indiegogo bodo poskušali zbrati 3.400 dolarjev, ki so potrebni za financiranje zdravljenja psička Amija. Časa za zbiranje sredstev imajo še do 1. januarja 2014, tudi v tem primeru pa gre za “fleksibilno kampanjo” in lastniki bodo zbrana sredstva prejeli tudi v primeru, da ne uspejo doseči zastavljenega cilja.

Franšiza trgovin z avtodeli

Robert Jakelič, izkušen trgovec z avtomobili, si želi izpeljati projekt, toda zanj nima dovolj denarnih sredstev. Gre za odprtje lastne franšize, v kateri se bo prodajalo avtomobilske dele. Denar potrebuje za programsko opremo, prostor, opremo ipd.

Da bi projekt lahko uspešno izpeljal, potrebuje 200 tisoč dolarjev. Časa za zbiranje sredstev ima še do 26. decembra 2013, torej še več kot mesec dni.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje