Na Indiegogu se je predstavil nov slovenski projekt: vina Palmieri

Družinsko podjetje Palmieri, ki se ponaša z več stoletno letno tradicijo pridelovanja olivnega olja, danes pričenja z zbiranjem denarnih sredstev na platformi za množično financiranje Indiegogo. Javnosti bodo predstavili oplemeniten slovenski refošk.
Na Indiegogu se je predstavil nov slovenski projekt: vina Palmieri

Vina Palmieri (Vir slike: Palmieri)

Družinsko podjetje Palmieri se ponaša s 500-letno tradicijo pridelovanja olivnega olja, pri kateri se izkušnje, znanje in prefinjen občutek za gojenje oljk ter stiskanje njihovih plodov prenašajo iz generacije v generacijo.

V letu 2015 se podjetje podaja na novo dogodivščino s še eno od družinskih tradicij: v sodelovanju s strokovnjaki in priznanimi kuharskimi mojstri so družinski recept za refoškov desert nadgradili s prvovrstnimi okusi in tako ustvarili nepozabno čutno izkušnjo: refoškove deserte z medom, vaniljo in belim tartufom.

Podprite projekt na Indiegogo >>

Gre za popolnoma naravne pijače brez aditivov in ekstraktov, narejene iz skoraj povsem lokalnih sestavin – iz tujine uvažamo zgolj vaniljo in beli tartuf, saj vanilje Sloveniji žal ne pridelujemo, belega tartufa pa pri nas ni v zadostnih količinah,” pravijo. Osnovnemu medenemu desertu, ki ga sestavljajo primorski refošk, slovenski med, rum in jagodičevje, so v prestižni nadgradnji v desertu z vaniljo dodali stroke burbonske vanilje, v variaciji s tartufom pa najboljše italijanske bele tartufe.

Medtem ko v medenem desertu izstopa mehak in opojen vonj medu, nežen vonj vanilje še poudari sadne note refoška. Najžlahtnejša inačica desertu prida prepoznavno aromo belega tartufa, ki v procesu nastajanja ne izgubi svoje potentnosti – njegov vonj tako uživanje v desertu spremeni v pravo čutno avanturo.

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje