Na Indiegogu se je predstavil nov slovenski projekt: vina Palmieri

Družinsko podjetje Palmieri, ki se ponaša z več stoletno letno tradicijo pridelovanja olivnega olja, danes pričenja z zbiranjem denarnih sredstev na platformi za množično financiranje Indiegogo. Javnosti bodo predstavili oplemeniten slovenski refošk.
Na Indiegogu se je predstavil nov slovenski projekt: vina Palmieri

Vina Palmieri (Vir slike: Palmieri)

Družinsko podjetje Palmieri se ponaša s 500-letno tradicijo pridelovanja olivnega olja, pri kateri se izkušnje, znanje in prefinjen občutek za gojenje oljk ter stiskanje njihovih plodov prenašajo iz generacije v generacijo.

V letu 2015 se podjetje podaja na novo dogodivščino s še eno od družinskih tradicij: v sodelovanju s strokovnjaki in priznanimi kuharskimi mojstri so družinski recept za refoškov desert nadgradili s prvovrstnimi okusi in tako ustvarili nepozabno čutno izkušnjo: refoškove deserte z medom, vaniljo in belim tartufom.

Podprite projekt na Indiegogo >>

Gre za popolnoma naravne pijače brez aditivov in ekstraktov, narejene iz skoraj povsem lokalnih sestavin – iz tujine uvažamo zgolj vaniljo in beli tartuf, saj vanilje Sloveniji žal ne pridelujemo, belega tartufa pa pri nas ni v zadostnih količinah,” pravijo. Osnovnemu medenemu desertu, ki ga sestavljajo primorski refošk, slovenski med, rum in jagodičevje, so v prestižni nadgradnji v desertu z vaniljo dodali stroke burbonske vanilje, v variaciji s tartufom pa najboljše italijanske bele tartufe.

Medtem ko v medenem desertu izstopa mehak in opojen vonj medu, nežen vonj vanilje še poudari sadne note refoška. Najžlahtnejša inačica desertu prida prepoznavno aromo belega tartufa, ki v procesu nastajanja ne izgubi svoje potentnosti – njegov vonj tako uživanje v desertu spremeni v pravo čutno avanturo.

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , , ,