Na Indiegogu se je predstavil nov slovenski projekt: vina Palmieri

Družinsko podjetje Palmieri, ki se ponaša z več stoletno letno tradicijo pridelovanja olivnega olja, danes pričenja z zbiranjem denarnih sredstev na platformi za množično financiranje Indiegogo. Javnosti bodo predstavili oplemeniten slovenski refošk.
Na Indiegogu se je predstavil nov slovenski projekt: vina Palmieri

Vina Palmieri (Vir slike: Palmieri)

Družinsko podjetje Palmieri se ponaša s 500-letno tradicijo pridelovanja olivnega olja, pri kateri se izkušnje, znanje in prefinjen občutek za gojenje oljk ter stiskanje njihovih plodov prenašajo iz generacije v generacijo.

V letu 2015 se podjetje podaja na novo dogodivščino s še eno od družinskih tradicij: v sodelovanju s strokovnjaki in priznanimi kuharskimi mojstri so družinski recept za refoškov desert nadgradili s prvovrstnimi okusi in tako ustvarili nepozabno čutno izkušnjo: refoškove deserte z medom, vaniljo in belim tartufom.

Podprite projekt na Indiegogo >>

Gre za popolnoma naravne pijače brez aditivov in ekstraktov, narejene iz skoraj povsem lokalnih sestavin – iz tujine uvažamo zgolj vaniljo in beli tartuf, saj vanilje Sloveniji žal ne pridelujemo, belega tartufa pa pri nas ni v zadostnih količinah,” pravijo. Osnovnemu medenemu desertu, ki ga sestavljajo primorski refošk, slovenski med, rum in jagodičevje, so v prestižni nadgradnji v desertu z vaniljo dodali stroke burbonske vanilje, v variaciji s tartufom pa najboljše italijanske bele tartufe.

Medtem ko v medenem desertu izstopa mehak in opojen vonj medu, nežen vonj vanilje še poudari sadne note refoška. Najžlahtnejša inačica desertu prida prepoznavno aromo belega tartufa, ki v procesu nastajanja ne izgubi svoje potentnosti – njegov vonj tako uživanje v desertu spremeni v pravo čutno avanturo.

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje