Video: Na Kickstarterju navdušuje izjemni svinčnik za 3D tisk

Crowdfunding platforma Kickstarter, kjer podjetniki zbirajo denarna sredstva za uresničitev svojih poslovnih idej, je do uspeha pomagala že mnogim podjetnikom. Poglejmo si, kateri projekt trenutno velja za enega izmed najbolj vročih - in zakaj.
Video: Na Kickstarterju navdušuje izjemni svinčnik za 3D tisk

Na Kickstarterju navdušuje izjemni 3D svinčnik (Vir slike: Kickstarter)

Ekipa ameriških inovatorjev in razvijalcev iz podjetja WobbleWorks je pred kratkim na Kickstarterju predstavila zanimiv produkt, ki se je tako rekoč v trenutku zavihtel v središče zanimanja crowdfunding navdušencev. Le 16 minut je namreč bilo potrebno, da je produkt 3Doodler 2.0 prepričal zadostno število podpornikov in tako dosegel zastavljeni cilj v višini 30 tisoč dolarjev.

Danes, le nekaj dni po pričetku zbiranja sredstev, je zbiranje sredstev za inovativni svinčnik v polnem zagonu, saj je prepričal že več kot 5.700 podpornikov, ki so skupno zbrali preko 800 tisoč dolarjev, znesek pa je vsako minuto višji!

Gre že za drugo različico produkta 3Doodler, ki se je prvič na Kickstarterju predstavil pred slabim letom dni. Tudi tedaj so bile množice podpornikov navdušene: 26 tisoč posameznikov je projektu do konca spletne kampanje namenilo 2,3 milijone dolarjev, kar je bilo dovolj, da so člani ekipe iz podjetja WobbleWorks lahko nadaljevali z raziskavami in nadaljnjim razvojem inovativnega produkta, ki je danes zato precej manjši in veliko natančnejši ter enostavnejši za uporabo od predhodnika. 

Deluje na principu segrevanja in ohlajanja plastike, kar uporabniku omogoča gradnjo tako rekoč česarkoli. Z njegovo pomočjo so nastala že daljinsko vodena letala in celo kreativne obleke, svinčnik pa je mogoče uporabljati tudi v številne druge namene, kot je na primer pisanje z braillovo pisavo ali izdelovanje arhitekturnih modelov! Gre torej za produkt, ki ima še ogromno neizkoriščenega potenciala. 

Predstavitveni video za 3Doodler 2.0, ki je prepričal množice, si lahko ogledate spodaj:

YouTube

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje