Video: Na Kickstarterju navdušuje izjemni svinčnik za 3D tisk

Crowdfunding platforma Kickstarter, kjer podjetniki zbirajo denarna sredstva za uresničitev svojih poslovnih idej, je do uspeha pomagala že mnogim podjetnikom. Poglejmo si, kateri projekt trenutno velja za enega izmed najbolj vročih - in zakaj.
Video: Na Kickstarterju navdušuje izjemni svinčnik za 3D tisk

Na Kickstarterju navdušuje izjemni 3D svinčnik (Vir slike: Kickstarter)

Ekipa ameriških inovatorjev in razvijalcev iz podjetja WobbleWorks je pred kratkim na Kickstarterju predstavila zanimiv produkt, ki se je tako rekoč v trenutku zavihtel v središče zanimanja crowdfunding navdušencev. Le 16 minut je namreč bilo potrebno, da je produkt 3Doodler 2.0 prepričal zadostno število podpornikov in tako dosegel zastavljeni cilj v višini 30 tisoč dolarjev.

Danes, le nekaj dni po pričetku zbiranja sredstev, je zbiranje sredstev za inovativni svinčnik v polnem zagonu, saj je prepričal že več kot 5.700 podpornikov, ki so skupno zbrali preko 800 tisoč dolarjev, znesek pa je vsako minuto višji!

Gre že za drugo različico produkta 3Doodler, ki se je prvič na Kickstarterju predstavil pred slabim letom dni. Tudi tedaj so bile množice podpornikov navdušene: 26 tisoč posameznikov je projektu do konca spletne kampanje namenilo 2,3 milijone dolarjev, kar je bilo dovolj, da so člani ekipe iz podjetja WobbleWorks lahko nadaljevali z raziskavami in nadaljnjim razvojem inovativnega produkta, ki je danes zato precej manjši in veliko natančnejši ter enostavnejši za uporabo od predhodnika. 

Deluje na principu segrevanja in ohlajanja plastike, kar uporabniku omogoča gradnjo tako rekoč česarkoli. Z njegovo pomočjo so nastala že daljinsko vodena letala in celo kreativne obleke, svinčnik pa je mogoče uporabljati tudi v številne druge namene, kot je na primer pisanje z braillovo pisavo ali izdelovanje arhitekturnih modelov! Gre torej za produkt, ki ima še ogromno neizkoriščenega potenciala. 

Predstavitveni video za 3Doodler 2.0, ki je prepričal množice, si lahko ogledate spodaj:

YouTube

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje