Na Kickstarterju tudi slovenski H2O-Pal!

Množici slovenskih projektov, ki trenutno iščejo denarna sredstva na Kickstarterju, se je sedaj pridružil tudi H2O-Pal, delo mlade podjetniške ekipe pod vodstvom Igora Marjanoviča. Ekipa mora zbrati 95 tisoč dolarjev, časa pa ima do 21. novembra 2013.
Na Kickstarterju tudi slovenski H2O-Pal!

Na Kickstarterju tudi slovenski H2O-Pal! (Vir slike: Kickstarter)

H2O-Pal je edinstvena naprava, ustvarjena z namenom, da uporabnik spremlja in nadzoruje dnevni vnos tekočin v svoje telo.

Dejstvo je, da dandanes veliko ljudi pozablja na to, da je zadostno uživanje tekočin nujno potrebno za ohranjanje zdravja, ali pa si za pitje preprosto ne vzamejo dovolj časa. Prav to je problem, ki ga uspešno rešuje naprava H2O-Pal, in sicer s pomočjo natančnih senzorjev in mobilne aplikacije, ki deluje na mobilnikih z operacijskim sistemom iOS 7.

Poglejmo si, kaj H2O-Pal sploh je. Gre za pametno napravo, ki deluje s pomočjo vgrajenega spomina, preciznih senzorjev teže in merilca pospeška. Locirana je na dnu stekleničke in zato ne pride v stik s tekočino, ki jo uporabnik zaužije. Odlikuje jo kompakten in robusten dizajn.

Podprite projekt na Kickstarterju!

Vgrajena bluetooth tehnologija, ki skrbi za neopazno periodično sinhroniziranje z mobilnikom, omogoča majhno porabo energije, kar pomeni, da lahko naprava deluje več mesecev brez zamenjave baterije. H2O-Pal je kompatibilna z Applovimi napravami, ki delujejo na operacijskem sistemu iOS 7, torej z iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C in iPhone 5S. 

Paket, ki ga bodo prejeli Kickstarterjevi podporniki, vsebuje H2O-Pal, stekleničko in mobilno aplikacijo. Vsi, ki vas je ideja navdušila, lahko svojo podporo slovenski podjetniški ekipi pokažete tako, da projekt podprete na Kickstarterju. Marjanovič in ekipa ima še do 21. novembra 2013 čas, da dosežejo zastavljeni cilj, ki je 95 tisoč dolarjev!

Podprite projekt na Kickstarterju! 

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje