Na Kickstarterju tudi slovenski H2O-Pal!

Množici slovenskih projektov, ki trenutno iščejo denarna sredstva na Kickstarterju, se je sedaj pridružil tudi H2O-Pal, delo mlade podjetniške ekipe pod vodstvom Igora Marjanoviča. Ekipa mora zbrati 95 tisoč dolarjev, časa pa ima do 21. novembra 2013.
Na Kickstarterju tudi slovenski H2O-Pal!

Na Kickstarterju tudi slovenski H2O-Pal! (Vir slike: Kickstarter)

H2O-Pal je edinstvena naprava, ustvarjena z namenom, da uporabnik spremlja in nadzoruje dnevni vnos tekočin v svoje telo.

Dejstvo je, da dandanes veliko ljudi pozablja na to, da je zadostno uživanje tekočin nujno potrebno za ohranjanje zdravja, ali pa si za pitje preprosto ne vzamejo dovolj časa. Prav to je problem, ki ga uspešno rešuje naprava H2O-Pal, in sicer s pomočjo natančnih senzorjev in mobilne aplikacije, ki deluje na mobilnikih z operacijskim sistemom iOS 7.

Poglejmo si, kaj H2O-Pal sploh je. Gre za pametno napravo, ki deluje s pomočjo vgrajenega spomina, preciznih senzorjev teže in merilca pospeška. Locirana je na dnu stekleničke in zato ne pride v stik s tekočino, ki jo uporabnik zaužije. Odlikuje jo kompakten in robusten dizajn.

Podprite projekt na Kickstarterju!

Vgrajena bluetooth tehnologija, ki skrbi za neopazno periodično sinhroniziranje z mobilnikom, omogoča majhno porabo energije, kar pomeni, da lahko naprava deluje več mesecev brez zamenjave baterije. H2O-Pal je kompatibilna z Applovimi napravami, ki delujejo na operacijskem sistemu iOS 7, torej z iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C in iPhone 5S. 

Paket, ki ga bodo prejeli Kickstarterjevi podporniki, vsebuje H2O-Pal, stekleničko in mobilno aplikacijo. Vsi, ki vas je ideja navdušila, lahko svojo podporo slovenski podjetniški ekipi pokažete tako, da projekt podprete na Kickstarterju. Marjanovič in ekipa ima še do 21. novembra 2013 čas, da dosežejo zastavljeni cilj, ki je 95 tisoč dolarjev!

Podprite projekt na Kickstarterju! 

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje