Na Kickstarterju tudi slovenski H2O-Pal!

Množici slovenskih projektov, ki trenutno iščejo denarna sredstva na Kickstarterju, se je sedaj pridružil tudi H2O-Pal, delo mlade podjetniške ekipe pod vodstvom Igora Marjanoviča. Ekipa mora zbrati 95 tisoč dolarjev, časa pa ima do 21. novembra 2013.
Na Kickstarterju tudi slovenski H2O-Pal!

Na Kickstarterju tudi slovenski H2O-Pal! (Vir slike: Kickstarter)

H2O-Pal je edinstvena naprava, ustvarjena z namenom, da uporabnik spremlja in nadzoruje dnevni vnos tekočin v svoje telo.

Dejstvo je, da dandanes veliko ljudi pozablja na to, da je zadostno uživanje tekočin nujno potrebno za ohranjanje zdravja, ali pa si za pitje preprosto ne vzamejo dovolj časa. Prav to je problem, ki ga uspešno rešuje naprava H2O-Pal, in sicer s pomočjo natančnih senzorjev in mobilne aplikacije, ki deluje na mobilnikih z operacijskim sistemom iOS 7.

Poglejmo si, kaj H2O-Pal sploh je. Gre za pametno napravo, ki deluje s pomočjo vgrajenega spomina, preciznih senzorjev teže in merilca pospeška. Locirana je na dnu stekleničke in zato ne pride v stik s tekočino, ki jo uporabnik zaužije. Odlikuje jo kompakten in robusten dizajn.

Podprite projekt na Kickstarterju!

Vgrajena bluetooth tehnologija, ki skrbi za neopazno periodično sinhroniziranje z mobilnikom, omogoča majhno porabo energije, kar pomeni, da lahko naprava deluje več mesecev brez zamenjave baterije. H2O-Pal je kompatibilna z Applovimi napravami, ki delujejo na operacijskem sistemu iOS 7, torej z iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C in iPhone 5S. 

Paket, ki ga bodo prejeli Kickstarterjevi podporniki, vsebuje H2O-Pal, stekleničko in mobilno aplikacijo. Vsi, ki vas je ideja navdušila, lahko svojo podporo slovenski podjetniški ekipi pokažete tako, da projekt podprete na Kickstarterju. Marjanovič in ekipa ima še do 21. novembra 2013 čas, da dosežejo zastavljeni cilj, ki je 95 tisoč dolarjev!

Podprite projekt na Kickstarterju! 

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje