Na voljo so novi Windows 7

V četrtek so na trg prišli novi Windows 7, ki so prejeli dobre ocene. Z njimi se želi Microsoft odkupiti razočaranim uporabnikom za predhodno različico operacijskega sistema - Visto, ki je zaradi svoje kompleksnosti marsikoga odvrnila.
Na voljo so novi Windows 7

Windows 7 na voljo že tudi v slovenskih trgovinah. (Vir: 24ur.com)

Poleg tega se kažejo znaki okrevanja računalniškega trga, kar lahko vpliva tudi na prodajo novih Windowsov.

Microsoft, vodilno svetovno podjetje s programsko opremo, ki poganja več kot 90 odstotkov osebnih računalnikov, je za nov operacijski sistem prejel dobre ocene in upa, da mu bo s tem uspelo pridobiti še večjo prednost pred tekmecema Applom in Googlom.

Sistem Windows 7 se ponaša s hitrejšim delovanjem, manjšo natrpanostjo ter novimi touch-screen funkcijami in je na voljo za 199,99 dolarjev za Home Premium verzijo ali po 119,99 dolarjev za uporabnike, ki želijo nadgraditi starejše različice operacijskega sistema, kar je novost pri Microsoftu. Na trg prihaja skoraj tri leta za Visto, ki je zaradi svoje kompleksnosti in višjih cen odbila marsikaterega uporabnika, na voljo pa je tudi že slovenska različica.

Z uspehom Windowsov, ki Microsoftu prinašajo več kot polovico zaslužka, želi gigant ponovno vzpostaviti image najpomembnejšega podjetja na področju programske opreme. Po slabših četrtletnih rezultatih upajo, da bo prodaja novega sistema pomagala k večji poslovni uspešnosti, poleg tega pa računajo tudi na vpliv rastoče svetovne prodaje računalnikov, ki naj bi se nadaljevala tudi v naslednjem letu.

 

Vir: Reuters

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje