Na voljo so novi Windows 7

V četrtek so na trg prišli novi Windows 7, ki so prejeli dobre ocene. Z njimi se želi Microsoft odkupiti razočaranim uporabnikom za predhodno različico operacijskega sistema - Visto, ki je zaradi svoje kompleksnosti marsikoga odvrnila.
Na voljo so novi Windows 7

Windows 7 na voljo že tudi v slovenskih trgovinah. (Vir: 24ur.com)

Poleg tega se kažejo znaki okrevanja računalniškega trga, kar lahko vpliva tudi na prodajo novih Windowsov.

Microsoft, vodilno svetovno podjetje s programsko opremo, ki poganja več kot 90 odstotkov osebnih računalnikov, je za nov operacijski sistem prejel dobre ocene in upa, da mu bo s tem uspelo pridobiti še večjo prednost pred tekmecema Applom in Googlom.

Sistem Windows 7 se ponaša s hitrejšim delovanjem, manjšo natrpanostjo ter novimi touch-screen funkcijami in je na voljo za 199,99 dolarjev za Home Premium verzijo ali po 119,99 dolarjev za uporabnike, ki želijo nadgraditi starejše različice operacijskega sistema, kar je novost pri Microsoftu. Na trg prihaja skoraj tri leta za Visto, ki je zaradi svoje kompleksnosti in višjih cen odbila marsikaterega uporabnika, na voljo pa je tudi že slovenska različica.

Z uspehom Windowsov, ki Microsoftu prinašajo več kot polovico zaslužka, želi gigant ponovno vzpostaviti image najpomembnejšega podjetja na področju programske opreme. Po slabših četrtletnih rezultatih upajo, da bo prodaja novega sistema pomagala k večji poslovni uspešnosti, poleg tega pa računajo tudi na vpliv rastoče svetovne prodaje računalnikov, ki naj bi se nadaljevala tudi v naslednjem letu.

 

Vir: Reuters

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje