Nagrada SEA je šla v Slovenijo

Prestižna mednarodna nagrada Sea of excellence za izjemne trajnostne in poslovne dosežke je šla v roke mag. Andreji Kodrin, ustanoviteljici in predsednici Challenge:Future, v Sloveniji ustanovljene platforme za socialne inovacije in razvoj potenciala mladih.
Nagrada SEA je šla v Slovenijo

Nagrada SEA je šla v Slovenijo. (Vir: challengefuture)

SEA nagrada

Glavni namen SEA je ustvariti zavedanje o pomembnosti trajnostne ekonomije, zato SEA odlikuje posameznike in podjetja, ki že danes oblikujejo jutrišnji svet.

Zmagovalni projekt, ki ga izbere SEA, dobi nagrado 10.000 EUR, ki se podeljuje na letni ravni za najvišje poslovne dosežke ter za najboljšo idejo in projekt s področja trajnostnega podjetništva. Tokrat je nagrada Sea of excellence šla v roke Andreji Kodrin.

Zmagovalni projekt

Andreja Kodrin si je s projektom Challenge:Future glavno nagrado delila z Michaelom Braungartom, soavtorjem koncepta »Od zibke do zibke« (Cradle to Cradle) in znanim aktivistom organizacije Greenpeace.

Andreja Kodrin je nagrado prejela zaradi ustanovitve in večletnih globalnih dosežkov projekta Challenge:Future, ki je v preteklih treh letih pritegnil 33.000 mladih z vsega sveta in jih usmeril v podjetniško miselnost reševanja osebnih izzivov in socialnih problemov. V zadnjih štirih mesecih so v partnerstvu z mednarodnim združenjem za razvoj managementa CEEMAN, s svetovalnim podjetjem A.T. Kearney in z Univerzo v Mariboru aktivirali 1.360 skupin mladih iz 106 držav, ki iščejo rešitve na področju brezposelnosti mladih, gospodarske nekonkurenčnosti srednje in vzhodne Evrope ter na področju potrebnih sprememb na področju izobraževanja.

Ob podelitvi nagrade na Dunaju je Andreja Kodrin nagovorila navzoče: “Svet je v položaju, ko mora prav vsak posameznik stopiti iz svojega območja udobja in se aktivno vključiti v soustvarjanje družbe in v reševanje izzivov. Mladi so zaradi velike brezposelnosti še posebej ranljiva skupina, vendar ni druge poti, kot da si rešitve za svojo zaposlitev in prihodnost soustvarijo sami, ob tem pa prispevajo k blagostanju svoje lokalne skupnosti. Hvaležna sem, da je glas zame in za Challenge:Future potrdil, da smo na poti nove globalne civilizacije, ki bo na temelju sodelovanja, soustvarjanja in sobivanja. Zato si to nagrado delim s tisočerimi, ki jim daje upanje, da ne majhnost države in ne ekonomska kriza niso prepreka za globalno priznane dosežke.”

Vir: challengefuture.org

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje